Rekisteröidy asiakkaaksi nyt ja saa 12 % alennus kaikista tuotteista!

407,24 € / 1 kg
Määrä:

  NUTRIWAY Garlic on valkosipulijauhetta sisältävä ravintolisä. Valkosipuli edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä ylläpitää sydämen terveyttä ja normaalia kolesterolitasoa.

  Tuote sisältää kaikki valkosipulin hyödyt, mutta ei sen epämiellyttävää hajua. Tuotteessa on miellyttävä piparmintun maku. Tuotteen sisältämä valkosipuli ja piparminttu ovat peräisin Trout Laken tuotantokeskuksesta.

  • Valkosipuli ylläpitää sydämen terveyttä ja normaalia kolesterolitasoa. Se myös edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • 2 tablettia sisältää vähintään 13,5 mg alliinia ja 6 mg allisiinia. Allisiinia muodostuu, kun valkosipuli murskataan ja sen kaksi ainesosaa, alliini ja allinaasi, reagoivat keskenään. Tämä aiheuttaa tuoreen valkosipulin ominaishajun.
  • Luonnollinen piparminttu antaa miellyttävän maun, joka ehkäisee valkosipulin hajua.
  • Tabletin päällyste suojaa valkosipulin vaikuttavia ainesosia mahalaukun vatsahapoilta. Tabletin päällyste hajoaa vasta suolistossa, jolloin sen vaikuttavat ainesosat vapautuvat elimistön käyttöön.
  • Ei lisättyjä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.
   
  PITOISUUS PER PÄIVÄ (2 tabl.)
  Valkosipulijauhe 770 mg

  Kaikille, jotka haluavat täydentää tasapainoista ruokavaliota valkosipulin suotuisilla vaikutuksilla, mutta eivät pidä valkosipulin hajusta.

  Suositeltu annos

  2 tablettia päivässä, mielellään ruokailun yhteydessä.

  Huomioitavaa

  Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Pidä pullo tiiviisti suljettuna. Säilytettävä viileässä ja kuivassa.