Myös osa settiä

Vitamin C Plus – Extended Release NUTRIWAY™

Tuotenumero: 109741
Koko: 60 tablettia
Määrä:

  Hitaasti imeytyvä NUTRIWAY Vitamin C Plus on paranneltu, tehokas C-vitamiinilisä, joka vapauttaa C-vitamiinia hitaasti ja tasaisesti elimistöön, jotta se imeytyy mahdollisimman hyvin, eikä sitä poistu kehosta turhaan, kuten usein käy suurten kerta-annosten tai nopeasti imeytyvien tablettien oton yhteydessä. C-vitamiini on välttämätön ravintoaine, jonka saantia tulisi täydentää päivittäin osana tasapainoista ruokavaliota ja sitä löytyy hedelmistä, kuten acerolakirsikoista, mustaherukoista ja useimmista sitrushedelmistä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin tuotantoa ihon normaalin toiminnan takaamiseksi. C-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä. NUTRIWAYn hitaasti imeytyvässä Vitamin C Plus -tuotteessa on kaksi C-vitamiinin lähdettä: luonnolliset acerolakirsikat, jotka on kasvatettu sertifioiduilla Nutrilite-tiloillamme sekä askorbiinihappo. Käytämme acerolakirsikoita, koska ne ovat luonnon C-vitamiinia tiivistetyimmässä muodossa. Jokaisessa tabletissa on 240 mg C-vitamiinia, joka on sekoitettu kuituaineeseen, jonka ansiosta C-vitamiini liukenee elimistössä hitaasti yli kahdeksan tunnin ajan. Yksi tabletti tarjoaa keholle enemmän käyttökelpoista C-vitamiinia koko päivän ajaksi kuin nopeasti imeytyvä 600 mg:n tabletti ja se on myös vatsaystävällisempi.

  • C-vitamiini auttaa tukemaan immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • Jokainen tabletti vapauttaa elimistöön C-vitamiinia tasaisesti 8 tunnin ajan.
  • Sisältää sitrusbioflavonoiditiivisteitä, jotka on kuivattu kokonaisista hedelmistä kuten sitruunoista, mandariineista ja greipeistä.
  • Sisältää C-vitamiinia yhdestä rikkaimmista C-vitamiinin lähteistä – acerolakirsikoista.
  • C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
  • Ei sisällä keinotekoisia makeutus-, säilöntä-, maku- tai väriaineita.
   
  PITOISUUS    PER 1 TABL %*
  C-vitamiini 240 mg 300%

  *% saannin vertailuarvosta

  • Kaikille, jotka eivät syö säännöllisesti (tai ei ole aikaa tai ruokahalua) riittävästi C-vitamiinia sisältäviä ruokia kuten sitrushedelmiä, parsakaalia tai ruusukaaleja.
  • Kaikille, jotka haluavat edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä, esimerkiksi ihmiset, jotka elävät stressaavaa elämää tai asuvat saastuneilla alueilla.
  • Kaikille, jotka haluavat täydentää päivittäistä ruokavaliotaan ilman keinotekoisia aromeja, värejä tai säilöntäaineita.

  Suositeltu annos

  Yksi tabletti päivässä.

  Huomioitavaa

  Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Pidä pullo tiiviisti suljettuna. Säilytettävä viileässä ja kuivassa.