Myös osa settiä

Enriching Cream ARTISTRY™ YOUTH XTEND™

Tuotenumero: 113808
Koko: 50 ml
Määrä:

  Tehokas kosteusvoide, joka antaa iholle elinvoimaa ja torjuu ikääntymisen merkkejä nukkuessasi.

  Mitä tuote tekee

  • Auttaa ihoa palautumaan päivän rasituksista tehostamalla ihon luontaisia korjaus- ja suojausmekanismeja.
  • Kun heräät aamulla, ihosi tuntuu erittäin pehmeältä tehokkaasti kosteuttavien ainesosien ansiosta, jotka palauttavat ihon päivän aikana menettämän kosteuden.
  • Ihosi näyttää nuoremmalta, koska tuote tehostaa luontaista ihoa vahvistavaa proteiinintuotantoa.
  • Kun kollageenin määrä ihossa kasvaa, ihosta tulee havaittavasti sileämpi ja kiinteämpi, ja hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyys vähenee.

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Kun käytät ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Cream -voidetta illalla, ihosi tuntuu aamulla pehmeämmältä ja vahvemmalta ja näyttää nuoremmalta. Tämä kosteuttava yövoide tehostaa ihossa yön aikana tapahtuvaa luontaista korjausprosessia. Voide antaa iholle runsaasti kosteutta ja sisältää valkohilpan siemenöljyä ja iltahelokkiöljyä. Eikä tässä vielä kaikki: ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Cream tekee paljon enemmän kuin vain kosteuttaa. Sen sisältämä LifeSirt-yhdiste tehostaa ihon proteiinintuotantoa, mikä vahvistaa ihoa. Micro-X6-peptidi puolestaan tehostaa kollageenintuotantoa, mikä häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä.

  Faktoja sinulle

  • Välimeren alueen myrttikasvista saatava LifeSirt-yhdiste tehostaa ihon proteiinintuotantoa jopa 280 %, mikä kiinteyttää ihoa.
  • ARTISTRYn yksinoikeudellinen Micro-X6-peptiditeknologia korjaa ihovaurioita ja hidastaa ikääntymisen merkkien ilmaantumista.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Cream -voide sisältää luonnollisia ainesosia ja patentoitua teknologiaa, jotka ravitsevat ihoa ja torjuvat ikääntymisen merkkejä unen aikana:

  • Valkohilpan siemenöljyn ja iltahelokkiöljyn luonnolliset kosteuttavat ominaisuudet vaikuttavat yön aikana ja saavat ihon tuntumaan pehmeämmältä aamulla.
  • LifeSirt-yhdisteen iholle elinvoimaa antavat ominaisuudet saavat ihon näyttämään kokonaisvaltaisesti nuoremmalta.
  • Ryppyjen torjumisesta vastaa Micro-X6-peptidi, joka auttaa häivyttämään hienoja juonteita ja ryppyjä.
  • Ihanteellinen normaalille ja kuivalle iholle.

  Käyttö

  Ainesosat

  ARTISTRY YOUTH XTEND Enriching Cream -voiteen tehokkaat luonnolliset ainesosat valkohilpan siemenöljy ja iltahelokkiöljy ravitsevat ja kosteuttavat ihoa yön aikana. Ihoa vahvistava LifeSirt-yhdiste tehostaa ihon omaa luontaista proteiinintuotantoa ja auttaa korjaamaan päivän aikana syntyneitä vaurioita. Yksinoikeudellinen kollageenintuotantoa tehostava Micro-X6-peptiditeknologia torjuu tehokkaasti ikääntymisen vaikutuksia ja tekee ihostasi sileämmän ja kiinteämmän.