image/png;;;amway2.png

 

"On monia syitä siihen, miksi ihmiset aloittavat suoramyynnin. Kun tutustut liiketoimintamahdollisuuteen, näet mahdollisuudet. Se haastaa sinun mielikuvituksen."

Doug DeVos, Amwayn ja Alticorin pääjohtaja

  • image/jpeg;;;1.jpgKuvittele - ota tulevaisuutesi omiin käsiisi
  • image/jpeg;;;2.jpgUsko - henkilökohtainen tukesi
  • image/jpeg;;;3.jpgLaajenna - liiketoimintasi on nyt käynnissä
  • image/jpeg;;;4.jpgPerehdy - sinä osaat!
  • image/jpeg;;;5.jpgKoe - voit tehdä hienoja asioita
  • image/jpeg;;;6.jpgSaavuta - rajattomat mahdollisuudet
  • image/jpeg;;;7.jpgALOITA! - tulevaisuutesi alkaa NYT!

Kuvittele - ota tulevaisuutesi omiin käsiisi

image/jpeg;;;333277.jpg

Tatyana, syntynyt 1986, Amwayn Liikkeenharjoittaja vuodesta 2009

Kuvittele - ota tulevaisuutesi omiin käsiisi

Kuvittele tulevaisuus, jota itse hallitset. Kuvittele, että pystyisit toteuttamaan tavoitteesi, pienet tai suuret, sillä ylimääräisellä rahalla, jota tienaat omaa liiketoimintaasi pyörittämällä. Aseta itsellesi tavoite ja lähde tavoittelemaan sitä. Kaikki on mahdollista. Kuvittele laatutuotteiden maailma,, joka on kehitetty huolella. Loistavia tuotemerkkejä seuraavissa kategorioissa:

• kotitaloustuotteet, kuten keittiöastiat
• kodinhoitotuotteet
• kauneus
• hyvinvointi
• henkilökohtainen hygienia

Kuvittele selkeä matalariskinen liiketoimintamalli, joka vie sinut niin pitkälle kuin itse haluat.

Kuvittele itsesi Amwayn Liikkeenharjoittajana!

Usko - henkilökohtainen tukesi

image/png;;;Keerati.png

Keerati, syntynyt 1985, Tarjoilija, thai-ravintola ja Amwayn Liikkeenharjoittaja vuodesta 2011

Usko - henkilökohtainen tukesi

Amwayn Liikkeenharjoittajana hyödyt muiden liikkeenharjoittajien kokemuksista. He ovat jo tehneet sen, mihin olet itse ryhtymässä. Teet liiketoimintaa itseäsi varten, mutta et yksin. Matkasi alkaa sen Amwayn Liikkeenharjoittajan kanssa, joka esitteli Amway-liiketoiminnan sinulle ja opastaa sinua ensiaskeleittesi aikana. Tältä henkilöltä kannattaa hankkia vinkkejä liiketoiminnan aloittamisesta ja kasvattamisesta.

Et tarvitse aikaisempaa myyntikokemusta. Kuka tahansa oletkin, mikä tahansa on taustasi, voit löytää oman tiesi menestykseen Amwayn kanssa. Sinä voit menestyä olemalla määrätietoinen, ahkera ja uskomalla itseesi.

Usko itseesi Amwayn Liikkeenharjoittajana!

Laajenna - liiketoimintasi on nyt käynnissä

image/jpeg;;;www_4.jpg

Markus, syntynyt 1973, Pankkivirkailija ja Amwayn Liikkeenharjoittaja vuodesta 1996

Laajenna - liiketoimintasi on nyt käynnissä!

“Ensimmäisenä vuotena keskityin tutustumaan tuotteisiin ja muodostamaan asiakaskannan, joilta saisin aina lisätilauksia. Kun se alkoi sujumaan, halusin kasvattaa liiketoimintaani lisää. Minulla oli alussa hurjasti inspiraatiota. Suoritin Onlinekoulutuskurssit ja puhuin Amwayn Liikkeenharjoittajien kanssa. Vähitellen ymmärsin sen potentiaalin, jota liiketoiminnan esitteleminen muille ihmisille antaa. Nyt kun minulla on oma ryhmä, myyntivolyymini on paljon suurempi kuin mihin pystyisin vain itsekseni. Minulla ei ole epäilystäkään, ettenkö menisi eteenpäin.”

Hyödynnä potentiaalisi Amwayn Liikkeenharjoittajana!

Perehdy - sinä osaat!

image/jpeg;;;327205.jpg

Anna, syntynyt 1973, Kuoron johtaja ja Amwayn Liikkeenharjoittaja vuodesta 2006

Perehdy - sinä osaat!

“Kun tein ensin päätöksen aloittaa Amway-liiketoimintani, etsin keinoa hankkia hieman lisätuloja. Äitinä halusin pystyä
hankkimaan niitä pieniä hauskoja juttuja, jotka saavat lapseni tuntemaan itsensä erityiseksi. Pidin Amwayssa erityisesti vapaudesta ja hallinnasta, joka sinulla itselläsi on oman tulevaisuutesi suhteen. Näin, kuinka se henkilö, joka esitteli minulle tämän toiminnan, ei tienannut pelkästään lisätuloja, mutta myös nautti työstään. Ajattelin, että minäkin osaisin tehdä tuota. Ja se on totta – minä osaan! Minulla on nyt rutiini, joka sopii hyvin elämäntapoihini ja tavoitteisiini ja olen ylpeä siitä mitä teen.”

Katso maailmaa Amwayn Liikkeenharjoittajana!

Koe - voit tehdä hienoja asioita

image/jpeg;;;21662.jpg

Martin, syntynyt 1974, Yrittäjä ja Amwayn Liikkeenharjoittaja vuodesta 2004

Koe - voit tehdä hienoja asioita

“Kun aloitin tämän liiketoiminnan, minulla ei ollut paljon myyntikokemusta. Mutta tiesin, että halusin olla itse vastuussa työstäni ja kun luin, kuinka Amwayn liiketoimintasuunnitelma toimii, päätin tähdätä huipulle. Se on vaatinut kovaa työtä ja omistautumista, mutta nyt pääsen nauttimaan panostamiseni eduista ja elän unelmaani siitä, että saan vastata itse työstäni. Tienaan hyvin ja pätevöidyn ansaiten ainutlaatuisia palkkioita, kuten vuosittaisia liiketoimintamatkoja eksoottisiin paikkoihin ympäri maailmaa.”

Koe elämä Amwayn Liikkeenharjoittajana!

Saavuta - rajattomat mahdollisuudet

image/jpeg;;;327219.jpg

Katarzyna, syntynyt 1978, Eläinlääkäri, Tomasz, syntynyt 1977, Myyntijohtaja,
Amwayn Liikkeenharjoittaja vuodesta 2004

Saavuta - rajattomat mahdollisuudet

Tuntuu hyvältä ryhtyä toimeen. Jos olet ajatellut jo jonkin aikaa, että kaipaat vaihtelua elämääsi (enemmän taloudellista vapautta, enemmän joustavuutta työn ja vapaa-ajan tasapainottelussa, enemmän itsenäisyyttä), sitten olet todennäköisesti valmis aloittamaan Amwaylla.

Amway tarjoaa matalariskisen mahdollisuuden aloittaa oma liiketoiminta. Sinun ei tarvitse investoida varastoon ja myyntitilaan, kuten perinteisten yritysten, lähes kaikilla tuotteilla on 100 % asiakastyytyväisyystakuu.*

Anna itsellesi hiukan aikaa oppia, harjoitella liiketoimintaa ja kehittää asiakaskantaasi ja päätä sitten, miten pitkälle haluat mennä. Potentiaalin määrität sinä, ja Amway on tukenasi koko matkasi ajan.

Saavuta tavoitteesi Amwayn Liikkeenharjoittajana!

ALOITA! - tulevaisuutesi alkaa NYT!

image/jpeg;;;www_6.jpg

Pietro, syntynyt 1959, Amwayn Liikkeenharjoittaja, Antonella, syntynyt 1960, Amwayn Liikkeenharjoittaja, vuodesta 1987

Aloita - tulevaisuutesi alkaa nyt

Opportunity Kit sisältää kaiken, mitä sinun täytyy tietää Amwaysta, jotta voit tehdä perustellun päätöksen tulevaisuudestasi. Opit Amwayn filosofiasta, tuotteista ja tuesta, jota on tarjolla jokaiselle Amwayn Liikkeenharjoittajalle. Kun olet valmis, keskustele sen Amwayn Liikkeenharjoittajan kanssa, joka kutsui sinut mukaan liiketoimintaan. Hän auttaa sinua rekisteröimään liiketoimintasi ja tekemään ensimmäisen tuotetilauksesi. Kun olet kokeillut näitä tuotteita itse, liiketoimintamahdollisuuden esitellyt Liikkeenharjoittaja voi näyttää sinulle, miten esittelet niitä potentiaalisille asiakkaillesi.

ALOITA NYT