image/jpeg;;;photo - nr 1.jpg

Sinun etusi

Kun liiketoimintasi kasvaa, sinulla on mahdollisuus edetä läpi useiden eri tunnustustasojen ja tienata tiettyjä bonuksia, palkkioita ja tunnustusta matkan varrella.

  • image/jpeg;;;1.jpgKova työ vaatii palkkion
  • image/jpeg;;;2.jpgTavoittele jotain suurempaa
  • image/jpeg;;;photo - nr 2.2.jpgElämäsi seikkailu
  • image/jpeg;;;4.jpgSuunitelman ymmärtäminen

Kova työ vaatii palkkion

image/png;;;believes.png

Amway uskoo, että kova työ on palkittava

Siksi Amwayn Myynti- ja markkinointisuunnitelma palkitsee sekä tuotteiden myymisestä että sponsoroimiesi liikkeenharjoittajien auttamisesta myymisessä ja heidän liiketoimintansa kehittämisessä. Palkkiot voivat olla esimerkiksi rahallisia, seminaarimatkoja ja tunnustuksen saamista:

• Kuukausittaiset suoritusbonukset, jotka ovat 3-21 % kuukausittaisesta liiketoiminnallisesta volyymistä riippuen tuottoisuudesta.
• Kuukausittaiset ja vuosittaiset johtajuusbonukset, muut käteispalkkiot ja liiketoiminnalliset kannustimet, jotka perustuvat ryhmän myyntiin.
• Tuotteiden jälleenmyynti asiakkaille.

Klikkaa tästä lukeaksesi menestystarinoita

Tavoittele jotain suurempaa

image/png;;;strive2.png

Tavoittele jotain suurempaa

Amway välittää ja rohkaisee sinua saavuttamaan tavoitteesi – tarkoittipa menestys lisätulojen ansaitsemista itsellesi ja perheellesi, itsensä toteuttamista, paremman elämän luomista rakkaimmillesi tai jotakin muuta, omat tavoitteesi ovat itsesi päätettävissä.

Olemme jo auttaneet yli 3 miljoonaa henkilöä pääsemään menestyksen alkuun. Heitä houkuttelee rajoittamattomat mahdollisuudet, yli puolivuosisadan kokemuksen omaavan yhtiön tuki, tukeva maailmanlaajuinen yhteisö ja ensiluokkainen palkkiojärjestelmä.

ALOITA NYT

Elämäsi seikkailu

image/jpeg;;;photo - nr 2.jpg

Elämäsi seikkailu

Kuulemme aina uudestaan ja uudestaan Amwayn ansiosta hyvin menestyneiltä ihmisiltä, kuinka onnellisia he ovat siitä, että he ottivat kiinni mahdollisuudesta ja ovat luoneet siitä jotain erityistä itselleen ja perheilleen.

Amway-liiketoiminta antaa mahdollisuuden luoda elämääsi sopivan tasapainon samaan aikaan, kun kasvatat tulojasi ja kehität omaa itseluottamustasi. Korkealaatuiset kodinhoidon, kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteet, joita esittelet, ovat innovatiivisia, käytännöllisiä ja asiakkaiden suosiossa jo yli puoli vuosisataa.

Jokin näistä saattaa olla myös se syy, jonka vuoksi itsekin ryhdyit Amwayn Liikkeenharjoittajaksi. Näistä syistä myös muut ihmiset saattavat liittyä, kun esittelet heille tuotteemme ja kutsut heidät osaksi Amway-liiketoimintaa. Se ei ole vaikeaa. Tämä työ ei vaadi mitään erityistaitoja tai -tietoja. Meillä ei ole mitään salaisuuksia. Amway on mahdollisuus kenelle tahansa – ja pienellä opastuksella meidän taholtamme, sekä sinun panostuksella ja innostuksella varustettuna, myös sinä voit menestyä.

Tästä seikasta ei kuitenkaan ole epäilystäkään: menestyksen eteen täytyy tehdä töitä.

Saavuttamasi tavoitteet riippuvat omasta panostuksestasi. Mutta se juuri on Amwayn tarjoama seikkailu, niin kuin miljoonat voivat todistaa. Toivomme, että nautit siitä yhtä paljon kuin mekin!

ALOITA NYT

Suunitelman ymmärtäminen

image/png;;;Understanding.png

Liiketoimintamme perusta

Amwayn Myynti- & markkinointisuunnitelma heijastelee edelleen Amwayn perustajien Rich DeVosin ja Jay Van Andelin kehittämää alkuperäistä liiketoimintakonseptia, jonka he esittelivät ensi kertaa 1959.

Se perustuu monitasoiseen markkinointirakenteeseen ja palkitsemisjärjestelmään, jonka mukaan Amwayn Liikkeenharjoittajat saavat bonuksia suorituksestaan.

Erittäin tärkeä tietää!

Oma suorituksesi määrittelee tulosi – ei asemasi yrityksessä. Jos käytät enemmän aikaa ja vaivaa Amway-tuotteiden myymiseen ja sponsorointiin, kuin se Amwayn Liikkeenharjoittaja, joka esitteli toiminnan sinulle, tulet myös suurella todennäköisyydellä tienaamaan enemmän.

Myynti- & markkinointisuunnitelma tarjoaa tavan, jolla tavalliset ihmiset voivat aloittaa oman liiketoiminnan, joka ei vaadi erityisiä taitoja, tietoa tai suurta sijoituspääomaa.

Todiste Amwayn menestyksestä on se fakta, että yli puoli vuosisataa Amwayn perustamisen jälkeen, verkosto on kasvanut kattamaan yli 3.000.000 Amwayn Liikkeenharjoittajaa maailmanlaajuisesti eikä yritys ole koskaan ollut vakavaraisempi.

ALOITA NYT