image/png;;;Inspirational.png

Innostava

Amwayn kanssa et koskaan harjoita liiketoimintaasi yksin. Saat sponsorin tuen lisäksi Amwaylta koulutusta sekä markkinointi-, tuote- ja asiakastuen.

  • image/jpeg;;;1.jpgHarjoitat liiketoimintaasi itse, mutta et ole koskaan yksin
  • image/jpeg;;;2-FI.jpgMyyntisuuntautunut
  • image/jpeg;;;3.jpgPäätät päämäärät itse. Päätät tahdin itse
  • image/jpeg;;;4.jpgSinä itse olet ohjaksissa!

Harjoitat liiketoimintaasi itse, mutta et ole koskaan yksin

Harjoitat liiketoimintaasi itse, mutta et ole koskaan yksin

Kaikki tuotteemme ovat Amwayn asiakastyytyväisyystakuun piirissä. Jos sinä tai asiakkaasi ette ole täysin tyytyväisiä johonkin tuotteeseen, palauta se meille ja me annamme rahasi takaisin. Kun sinusta tulee Amwayn liikkeenharjoittaja (ALH), olet osa yli 3 miljoonaa ALH:a kattavaa verkostoa yli eri 80 maassa ja alueella. Olet yhteydessä paikalliseen ALH-tiimiin, joka tukee ja rohkaisee sekä neuvoo sinua osana liiketoiminnallista ryhmää. Tämän tiimin oleellinen osa on sponsorisi, joka auttaa sinua pääsemään alkuun sekä samalla auttaa ja kouluttaa sinua.

Klikkaa karttaa löytääksesi paikallisen Amwaysi.
 

Myyntisuuntautunut

Myyntisuuntautunut - Amwayn tukemana voit saavuttaa omat tavoitteesi!

AsiakaspalveluMikäli sinulla on kysyttävää – esimerkiksi rekisteröintiin, uusimiseen, liiketoimintaan tai tuotteisiin liittyen – asiakaspalvelumme auttaa sinua: puhelinnumero 09-5420 1800, sähköposti amway_suomi@amway.com.

MarkkinointiTuemme myyntiäsi DVD-levyjen, verkkosivujen ja esitteiden avulla liiketoimintasi kasvattamiseksi.

Tilauksien hallintaSinä myyt tuotteita, me teemme loput, hoidamme esimerkiksi tilauksien hallinnan, asiakastiliesi hallinnan, ja toimitustietojen käsittelyn.

KoulutusIlmaiset verkko-, video- ja kouluttajien antamat koulutukset ovat saatavillasi, jaamme tällä tavoin tietomme miten kehittää menestyksekäs ja riippumaton liiketoiminta.

Päätät päämäärät itse. Päätät tahdin itse

Päätät päämäärät itse. Päätät tahdin itse. Autamme sinua menestymään

Tarkoittipa menestys sitten lisätulojen ansaitsemista itsellesi ja perheellesi, suurempaa itsensä toteuttamista, paremman elämän kehittämistä rakkaimmillesi tai jotakin ihan muuta, asetat itse tavoitteesi.

Liiketoiminta on omasi – johdat sitä itse

Voit hallita liiketoimintaasi, tarkistaa volyymisi, tilata tuotteita ja uusia liiketoimintasi, kaikki tämä Amwayn omassa liiketoiminnan hallintakeskuksessasi.

Sinä itse olet ohjaksissa!

Sinä itse olet ohjaksissa!

Kuten näet, jokaisella Amwayn Liikkeenharjoittajalla on käytettävissä valtava määrä erilaisia tukimuotoja. Suorittamalla netissä ja paikan päällä pidettäviä kursseja sekä hyödyntämällä myyntikampanjoita, tuote-esittelyjä ja muita tarjolla olevia vaihtoehtoja, sinulla on kaikki mahdollisuudet menestyä juuri niin hyvin kuin haluat. Kaiken tämän lisäksi suurin tukesi on se Amwayn Liikkeenharjoittaja, joka kutsui sinut mukaan Amwayn toimintaan. Hän auttaa sinua askel askeleelta saamaan liiketoimintasi käyntiin.

Ole siis huoletta ja nauti matkasta. Sinä olet ohjaksissa, mutta me olemme tukenasi, kun tarvitset.