image/png;;;Accessible.png

Lähellä

Amway kehittää jatkuvasti uusia tapoja tukeakseen sinua ja auttaakseen sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi. Internet on ihanteellinen kanava tuen tarjoamiseen, koska netissä kaikki tieto on saatavilla kellon ympäri kaikkialla maailmassa.
Uutena liikkeenharjoittajana saat vain liikkeenharjoittajille tarkoitetun pääsyn oman maasi Amway-sivustolle, jolta löydät valtavan määrän olennaista tietoa – tuotetiedosta voimassa oleviin tarjouksiin ja liiketoimintakoulutukseen.

  • image/jpeg;;;1.jpgAmway-sovellus
  • image/jpeg;;;2a.jpgPartner Stores
  • image/jpeg;;;3.jpgAmway Academy
  • image/jpeg;;;4.jpgAloita e-opiskelulla
  • image/jpeg;;;5.jpgTuote-esittelyt
  • image/jpeg;;;6.jpgAmwayn Liiketoiminnan tukituotteet

Amway-sovellus

image/png;;;Amway App.png

Amway-sovellus!

Amwayn Liikkeenharjoittajana voit hoitaa liiketoimintaasi tien päällä Android- ja Apple-laitteille tarkoitetun liiketoimintasovelluksen avulla, joka sisältää runsaasti hyödyllisiä liiketoimintaominaisuuksia. Hallintanäkymästä näet joka hetki kuukauden myyntimääräsi, lasket tulosi, tutkit Amwayn tuotteita ja pääset muihin virallisiin Amwayn tarjoamiin sovelluksiin juuri silloin, kun niitä tarvitset. Voit kantaa koko liiketoiminnan mukanasi ja kasvattaa tulojasi myös liikkeellä ollessasi! Saatavana on myös muita hyödyllisiä sovelluksia:


• Tulolaskuri
Sovellus on kehitetty mahdollisten tuloesimerkkien esittelemiseen.


• Amway Kiosk
Mobiilisovellus Amwayn painettujen julkaisujen digitaalisten versioiden lukemiseen. Sovellus sisältää digitaalista lisämateriaalia, ja se tukee Amwayn liiketoimintamahdollisuuden sekä Amwayn tuotemerkkien ja tuotteiden esittelyä.


• Amway Augmenter
Sovellus käyttää lisätyn todellisuuden tekniikkaa ja herättää painettujen materiaalien sisällön eloon laitteesi näytöllä.

Partner Stores

image/jpeg;;;partner-stores-fd.jpg


Partner stores

Amwayn Liikkeenharjoittajana sinulla on mahdollisuus kasvattaa myyntivolyymiasi tekemällä ostoja joistain yhteistyöyrityksistämme. Myös tällä tavoin autamme sinua maksimoimaan tulosi, sillä näin saatat saada juuri viimeisen sysäyksen seuraavalle bonustasolle.

Löydä oman maasi Partner store -yhteistyöyritykset

Amway Academy

image/png;;;academy.png

Amway Academy

Vuonna 2009 perustettu Amway Academy tarjoaa eurooppalaisille Amwayn Liikkeenharjoittajille koulutusta 26 kielellä. Joustavin tapa ovat e-kurssimme, joihin kuuluu itseopiskelukursseja ja netissä pidettäviä koulutustilaisuuksia asiantuntijatiimimme kanssa. Paikallinen Amwaysi järjestää myös perinteisiä koulutuksia, joissa pääset tutustumaan tuotteisiin.

Amway Academy toimii yhteistyössä monien arvostettujen yliopistojen, laitosten ja yrityskoulutuslaitosten kanssa, sekä lisäksi kokeneiden Amwayn Liikkeenharjoittajien kanssa. Amway Academy on European Corporate Learning Forumin (ECLF) jäsen vuodesta 2009.

Aloita e-opiskelulla

image/png;;;start.png

Aloita e-opiskelulla

Hyvä tapa aloittaa Amway-kurssisi on netissä suoritettava itseopiskelu. Löydät kursseja, pelejä, esitteitä, esitteitä ja paljon muuta, mikä lisää tietojasi ja taitojasi, osoitteesta www.amway.fi.

Nämä maksuttomat, kellon ympäri saatavilla olevat Amwayn Liikkeenharjoittajan e-opetusohjelmat auttavat sinua esittelemään tuotteita, saamaan asiakkailta myönteistä palautetta, hallinnoimaan liiketoimintaasi ja niin paljon muuta.

Kun olet rekisteröinyt liiketoimintasi ja saanut kirjautumistunnuksesi, voit heti aloittaa ensimmäisen e-kurssisi. Kun olet läpäissyt kurssin lopussa olevan, netissä tehtävän kokeen, voit tulostaa itsellesi kurssitodistuksen.

Tuote-esittelyt

image/png;;;333081.png

Tuote-esittelyt

Kun esittelet tuotteita asiakkaillesi, vakuuttavin myyntipuhe perustuu omiin kokemuksiin.

Tukimuotoihimme kuuluu netissä toimiva mediakeskus täynnä esittelyvideoita, joiden avulla luot helposti oman esittelysi. Käy jo tänään osoitteessa www.amwaymedia.eu/fi!

Amwayn Liiketoiminnan tukituotteet

image/png;;;merchandise.png

Amwayn liiketoiminnan oheistuotteet

Tilauksesta toimitettavat tuote-esittelylaukut, tuotenäytteet, ostoskassit ja logomerkityt oheistuotteet ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten Amway tarjoaa kaiken, millä annat omalle liiketoiminnallesi huippuammattilaisen ilmeen!

ALOITA NYT