9,89 €
(Visa alla)
9,89 € / 1 l
Antal:

  Dish Drops™ Concentrated Dishwashing Liquid tränger enkelt igenom smuts och ingrott fett och gör disken skinande ren. 
   

  Därför kommer du att älska det

  Att diska behöver inte vara en tråkig syssla. Tack vare den fräscha och upplyftande citrusdoften blir det till och med roligt att diska med Dish Drops Concentrated Dishwashing Liquid. Detta skonsamma, koncentrerade diskmedel tränger igenom fett och gamla beläggningar, och gör grytor, stekpannor, bestick och tallrikar skinande rena. Detta vardagsmåste innehåller aloe vera, alfa-hydroxisyra (AHA) och naturliga extrakt från shiso-växten (en japansk ört), och rengör enkelt utan att påverka huden eller göra så att händerna blir torra eller uttorkade. 

  Som du kan förvänta dig av Amways framstående och högt betrodda rengöringsprodukter innehåller Dish Drops Concentrated Dishwashing Liquid fyra ingredienser från naturliga källor och är säker att använda på alla dina köksföremål – och till och med dina mest värdefulla föremål som kristall och porslin. 
   

  Bra att veta

  • Mångsidig, högeffektiv sammansättning som är säker att använda på glas, grytor och pannor, bestick och till och med ditt finaste porslin, kristall och dina silverbestick. 
  • Tar bort odörer associerade med kryddor, fisk och andra starka lukter. 
  • Bildar ett långvarigt, effektivt lödder. 
  • Tvätta händerna efter användning av produkten. 
    

  Användning: 

  • Häll 3 ml Dish Drops Concentrated Dishwashing Liquid i diskhon med 5 liter varmt vatten. Skölj grytor, porslin och bestick före torkning. 
  • Kombinera 1 del Dish Drops Concentrated Dishwashing Liquid med 3 delar vatten i en Amway Squeeze Bottle. Skaka för att blanda och applicera sedan lösningen på små, specifika ytor och rengör med en svamp. 
  • Använd detta för att blötlägga dina grytor, stekpannor och ugnsformar för att lösa upp ingrott fett och smuts. 
    

   

  Namn på ingrediensen CAS # Benämning / funktion
  Water 7732-18-5 Vatten
  Sodium Laureth Sulfate 68585-34-2 Anjonisk tensid
  Cocamidopropyl Betaine 61789-40-0 Amfoter tensid
  Ethoxylated Alcohol (Pareth 8-7) 27252-75-1 Nonjonisk tensid
  Glycereth-26 31694-55-0 Solubiliseringsmedel/fuktgivande ingrediens
  Propylene Glycol 57-55-6 Solubiliseringsmedel/fuktgivande ingrediens
  Alcohol Denat 64-17-5 Solubiliseringsmedel
  Citric Acid 77-92-9 Organisk syra (pH-reglerande)
  Fragrance Proprietary - See IFRAorg.org Parfym
  Magnesium Hydroxide 1309-42-8 Skumstabiliseringsmedel
  Aloe Barbadensis Leaf Juice 94349-62-9 Hudvårdande ämne
  Methylchloroisothiazolinone 26172-55-4 Konserveringsmedel
  Methylisothiazolinone 2682-20-4 Konserveringsmedel
  Perilla Ocymoides Leaf Extract 90082-61-4 Hudvårdande ämne
       
  Allergenes    
  Limoene 90082-61-4

  Doft Allergen

  Det kan tryggt användas på porslin, glas, grytor och pannor, bestick, och kan t.o.m. användas på blykristall, silverbestick och fint porslin.

  • När du diskar i diskho eller diskbalja, häll 3 ml DISH DROPS™ diskmedel i diskbaljan för var 5 liter varmvatten. Skölj disken efter att du diskat.
  • För ekonomisk användning, tillsätt 1 del DISH DROPS diskmedel och 3 delar vatten i en AMWAY™ doseringsflaska, skaka så att det blandas, och använd sedan en liten mängd på en svamp.
  • Skölj ur dem ordentligt i varmt vatten så håller svampar och disktrasor längre. Spraya 2 gånger med doseringspumpen på trasan eller svampen, krama för att sprida lösningen och låt den vara tills du använder den nästa gång.

  OBS!

  • Skölj händerna noga när du är klar.
  VARNING. Orsakar allvarlig ögonirritation. VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja. Kontakta genast GIFTINFORMATIONSCENTRAL eller läkare. Innehållet/behållaren lämnas till industriell förbränningsanläggning. Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Förvaras oåtkomligt för barn. Innehåller Methylisothiazolinone. Kan orsaka allergiska reaktioner.