Immunity Drink Refill Pack NUTRIWAY™ Phyto2GO™

80,65 €
Beställningsnummer: 119392
Storlek: 24 skruvkorkar
Antal:

  Kosttillskott som innehåller vitamin C och zink, med smak av granatäpple och acai,som stärker ditt immunförsvar – när du än behöver det. Tack vare den specialutformade, patenterade* skruvkorken och noggrant utvalda näringsämnen stärker Phyto2GO Immunity Drink ditt immunförsvar, precis när du behöver det. Phyto2GO behöver varken blandas, skakas eller röras. Den är inte bara snabb och enkel, den är perfekt att ta med överallt.

  Phyto2GO innehållervitamin C från acerolakörsbär, zink och ett frukt- och bärpulver. Vitamin C och zink bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Acerolakörsbär är en av de rikaste källorna till vitamin C och kommer från Nutrilites hållbara gårdar. Finns i läskande smak av granatäpple och acai.

  *US Patent # 7886899 B2
  United States Patent# 7,886,899 B2
  International Application Number PCT/GB/2007/050236
  International Publication Number WO2007/12/9116

  • Specialutformad, patenterad* skruvkork– vrid för att frigöra näringsämnen och njut av drycken, varsomhelst och närsomhelst.
  • Immunförsvarsstärkande– innehåller vitamin C och zink – ingredienser som bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
  • Vitamin C från acerolakörsbär– en av de rikaste källorna till vitamin C. Acerolakörsbären i Phyto2GO Immunity Drink kommer från Nutrilites hållbara gårdar.
  • Inga syntetiskafärgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel. Sötad med stevioglykosider från steviaväxten.
  • God och uppfriskandesmak av granatäpple och acai.
  • Återanvändningsbar, elegant flaska– praktisk att använda. Tål maskindisk och är fri från PBA. 

  *US Patent # 7886899 B2
  United States Patent# 7,886,899 B2
  International Application Number PCT/GB/2007/050236
  International Publication Number WO2007/12/9116

  REKOMMENDERAD DOS:
  1 – 3 kapsyler per dag
  INNEHÅLL PER DAG(1-3 kapsyler) %*(1-3 kapsyler)
  Vitamin C 45 mg - 135 mg 56-169
  Zink 2,6 mg - 7,7 mg 26-77

  * % av referensintag

  Fyll PHYTO2GOTM-flaskan (diska före första användningen) med vatten upp till linjen (355 ml):

  1. Skruva på den näringsfyllda skruvkorken på flaskan.

  2. Skruva sedan av för att frigöra konserveringsmedelsfria näringsämnen i ditt vatten. Dessa näringsämnen bidrar till ett normalt fungerande immunsystem.

  3. Njut av din uppfriskande dryck.

   

  Rekommenderad dos: 1–3 skruvkorkar per dag.

   

  Potential users

  ·         De som inte får i sig tillräckligt med vitamin C (från exempelvis citrusfrukter, broccoli, brysselkål) genom sin vanliga kost.

  ·         De som vill stärka sitt immunförsvar ytterligare.

  ·         De som lever ett hektiskt liv och/eller som bor i förorenade områden – dessa människor behöver ytterligare antioxidantskydd mot fria radikaler.

  ·         De som är aktiva och alltid på språng. De som önskar ett tillskott till sin vanliga kost, men vill undvika produkter som innehåller syntetiska smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel.

   

  Advisory:Förvaras svalt och torrt, utom räckhåll för barn.

  Förvaras oåtkomligt för små barn Kosttillskott kan inte ersätta en varierad och balanserad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras torrt och svalt. Förpackningarna är inte märkta för individuell försäljning. Överlag är det viktigt med en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil.