Samples – Advanced Skin Refinisher ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™

5,29 €
Beställningsnummer: 259799
Storlek: Set med 5 varuprovskort
Antal:

  ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher Sample Cards innehåller fem provkort som vardera innehåller ett varuprov (1 ml) på Advanced Skin Refinisher – den nya produkten från ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE.

  Provkorten fungerar som en perfekt introduktion till den senaste hudvårdsteknologin från ARTISTRYoch är mycket användbara för dig och din verksamhet. De 5 provkorten presenteras i en svart ARTISTRY-förpackning och ger dina kunder möjlighet att uppleva de vitaliserande egenskaperna hos Advanced Skin Refinisher-produkterna som innehåller en kombination av nya, patenterade behandlingsteknologier. Refinishing Complex ger en omedelbart utslätande effekt.

  Dagen efter ditt besök och din konsultation hos kunden kan du uppmana henne att applicera Advanced Skin Refinisher efter att hon har rengjort huden och använt ansiktsvatten. Fokusera på produktens förmåga att göra huden slät och jämn tack vare en kombination av ingredienser som levereras till olika delar av huden samt den kliniskt dokumenterade sammansättningen som synbart minskar porernas synlighet samt skönhetsfel.

  ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher har i kliniska tester visat sig markant och omgående minska porernas synlighet, göra huden slätare samt förbättra hudtonen, återfuktningen och oljenivån. Efter två veckors användning har skönhetsfel minskats och huden har generellt sett fått en ungdomligare och mer strålande lyster. Såvälde fysiska som de visuella förbättringarna fortsätter att öka vid regelbunden användning.

  Eftersom de första effekterna av Advanced Skin Refinisher kan ses mycket snabbt fungerar provkorten som ett utmärkt sätt för kunden att själv uppleva fördelarna.

  • Fem lyxiga provkort i varje förpackning.
  • Provkorten är ett fantastiskt sätt att visa fördelarna med ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE
  •  Advanced Skin Refinisher.
  • Provkorten är idealiska för alla hudtyper och behandlar de största utmaningarna med att få en hud med en jämn struktur och en slät och förfinad look och känsla.
  • Perfekt för personer som vill ha snabba resultat. De essentiella ingredienserna transporteras djupt ner i huden under 24 timmar efter den första appliceringen.
  • Snabba resultat innebär att tiden från att du delar ut provkortet tills dess att du följer upp resultatet hos kunden är kort. Det finns också en kompletterande serie med ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE-produkter du kan följa upp med samt andra produkter som kan användas tillsammans med Refinisher som en del av kundens hudvårdsrutin.
  • Provkorten är exklusivt förpackade och ger medvetna kunder en gåva med den kvalitetskänsla de vill ha.

  ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher bör användas som en del av den dagliga hudvårdsrutinen:

  • Rengör och använd ansiktsvatten
  • Behandlingsprodukt (Advanced Skin Refinisher)
  • Ögonkräm
  • Fuktkräm