Bundle

XS Sports Scoop

0,00 €
Get a scoop for free With 121606
With 121606
Beställningsnummer: 122334
Antal:

  Den här produkten är en del av 1 paket:

  XS Hydrolyzed Whey Protein Powder-erbjudande

  XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder ger en omedelbar, rejäl och kraftfull proteindos för att ge bränsle till din muskeltillväxt efter träning och en snabbare återhämtning.

   

  Vad det gör för dig

  • XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder är tillverkad för att maximera effekterna av fysisk aktivitet, ge kroppen en nödvändig dos av högkvalitativt protein när den behöver det som mest.
  • Varje portion ger 29 gram protein per portion, med 5 gram naturligt förekommande BCAA. En portion efter ett träningspass för den som vill ha en sportig och hälsosam kropp.  
  • Ökar proteinbildningen. Genom att påbörja återhämtningsprocessen tidigt, tror man att det optimerar effekterna och påskyndar återhämtningen.  
  • Innehåller red orange complex och vitamin C och E som ger hudcellerna ett heltäckande skydd.
  • Skyddar cellerna mot oxidativ stress.

   

  Varför du skulle gilla det

  Att få ut det mesta av varje träningspass innebär att välja kosttillskott som jobbar lika hårt som du själv. XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder är särskilt framtaget för att främja och öka muskeltillväxten efter fysisk aktivitet. Använd efter ett träningspass för att ge din kropp en effektiv boost med en rejäldos av avancerat hydrolyserat vassleprotein. Hydrolyserat protein tas upp av kroppen och fungerar mycket snabbare är vanligt protein, samtidigt som blandningen av vitamin C och E hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress

   

  Fakta för dig

  • En del av den bredare produktserien XS Sports är framtagen för att ladda om efter ett träningspass.
  • Hydrolyserat vassleprotein ger snabbare effekt än mindre rent protein.