image/png;;;327849.png

Belöning

Varje månad får oberoende Amway-affärsdrivare (ABO) som uppnått nya nivåer erkännande i onlinemagasinet Amagram Online.

Fortsätt att jobba mot dina mål så kommer ditt namn att publiceras där en dag! 

  • image/jpeg;;;464706.jpgUppskattade av företaget
  • image/jpeg;;;464707.jpgMöjligheten vi letat efter
  • image/jpeg;;;464708.jpgVi kan designa vårt liv
  • image/jpeg;;;464709.jpgVi älskar att jobba tillsammans

Uppskattade av företaget

image/jpeg;;;464744.jpg

Uppskattade av företaget

Vi förstod inte så mycket men såg en möjlighet att eventuellt förändra vår jobbsituation och vi litade på de som presenterade planen för oss.

Det vi märkt är att ju mer vi undersökt och haft kontakt med företaget desto mer imponerade blev vi. Tack vare bra produkter och fantastiska uplines har vi uppnått nya nivåer. Vetskapen om att vi har ett verktyg att kunna förverkliga våra drömmar är superhäftigt!

Största upplevelsen med Amway var absolut LTS-resan. Att få kliva på ett chartrat plan och känna sig så uppskattad av företaget som man gör är en otrolig känsla!

Lotta Sterner och Sara Olsson

Möjligheten vi letat efter

image/jpeg;;;464751.jpg

Möjligheten vi letat efter

Vi insåg ganska snabbt att detta var möjligheten som vi letat efter. Menade då och menar nu att detta är den bästa möjligheten därute och som är till för "vem som helst". En verksamhet med minimal investering, fantastiska produkter och en enorm potential för framtiden.

Förväntningen var att kunna använda Amway-verksamheten som ett hjul att skapa förändring i livet på olika plan. Som t.ex att få mer tid och mer ekonomiska möjligheter.  Dessa förväntningar har uppfyllts och inkluderar även många andra positiva belöningar som följt med. Vi har stora förväntningar inför framtiden. 

Filip och Lesya Strajnic

Vi kan designa vårt liv

image/jpeg;;;464758.jpg

Vi kan designa vårt liv

Förväntningarna är idag enormt stora, både på verksamheten och på vår egen förmåga att prestera stora resultat med Amways hjälp.

Vi förstod ganska snabbt att det inte fanns någon annan möjlighet för oss att förverkliga våra drömmar och mål, varken som pilot eller som sköterska. Vi har under resans gång lärt oss väldigt mycket om oss själva, vad vi kan prestera om vi verkligen bestämmer oss och jobbar fokuserat. Det finns självklart dagar då man kan tappa tron på sin egen förmåga, men det gäller bara att resa sig och jobba vidare med målet i sikte.

Den största upplevelsen med Amway har varit att driva denna verksamhet som en familj och att se den växa från något väldigt litet i begynnelsen, ett startpaket, till något stort som kommer växa och finnas kvar i generationer. Att driva detta gemensamt är för oss väldigt viktigt. Vi kan designa vårt liv och vår framtid och sedan förverkliga det tillsammans vilket är en otroligt bra känsla.

Per och Ayta Månsson

Vi älskar att jobba tillsammans

image/jpeg;;;464737.jpg

Vi älskar att jobba tillsammans

Vi hade höga förväntningar när vi startade. Om vi själva var villiga att byta butik för att kunna spara och tjäna pengar på vår egen konsumtion. Varför skulle inte andra vara det också?

Tack vare Amways affärsplan kommer vi kunna bygga upp en återkommande inkomst för att kunna designa vår vardag och vår egen framtid.

Att bli en del av Amway var självklart. Vi letade båda efter en livsstil som ett vanligt jobb aldrig skulle kunna ge.

Vi älskar att jobba ihop och det är superkul att tillsammans kunna sätta upp mål för vår gemensamma framtid.

Linda och Gusten Törnqvist