Med Amway är du aldrig ensam i din verksamhet. Förutom det stöd du får från din sponsor, erbjuder Amway utbildning i världsklass, marknadsföringsprodukter och en kundtjänst.

Dessutom täcks alla våra produkter av vår nöjd-kund-garanti, helt utan krångel. Om dina kunder inte är helt nöjda med en produkt kan du bara returnera den till oss och få pengarna tillbaka. Utan frågor.

När du blir en Amway Business Owner (ABO) kommer du att ansluta dig till 3 miljoner andra ABO:er i över 80 länder och områden.

Du kommer också att vara ansluten till ett lokalt team av ABO:er som blir en del av din verksamhetsgrupp och finns till hands för att ge dig stöd, uppmuntran och råd. Din sponsor kommer att vara en viktig del av det här teamet och kommer att hjälpa dig att komma igång och ge dig stöd och vägledning.

Du är självständig, med aldrig ensam.

Med Amway vid din sida kan du nå dina egna mål!

Kundvård: Om du har en fråga - t.ex. om registrering, förnyelse, verksamhet eller produktinformation - har vår kundvårdspersonal svar och hjälp att erbjuda.

Marknadsföring: Som stöd för ditt försäljningsarbete erbjuder vi DVD-skivor, webbplatser, tidskrifter och broschyrer som kommer att hjälpa dig att få din verksamhet att växa.

Beställningshantering: Du säljer produkterna. Vi tar hand om resten, t.ex. hantering av beställningar, kundkonton och leverans.

Utbildning: Gratis och lättanvänd utbildning online, på video och med instruktör är några av de metoder vi använder för att dela med oss av vår kunskap om hur man skapar en framgångsrik, oberoende verksamhet.

Du sätter målen. Du bestämmer takten. Vi hjälper dig att lyckas.

Du bestämmer helt över din egen målsättning, vare sig framgång för dig betyder extrainkomster för dig och din familj, ett meningsfullare liv, att skapa ett bättre liv för dina nära och kära, eller något helt annat.

Det är din verksamhet - du har kontrollen.

Du kan sköta din verksamhet, kontrollera din volym, beställa produkter och förnya din verksamhet via ditt personliga affärscenter hos Amway.

Fördelar