Amway anser att hårt arbete bör belönas.

Kompensationsplanen för ABO:er belönar, enkelt uttryckt, dig och andra ABO:er som du sponsrar för försäljning av produkter. Din inkomst kommer från:

  • Pålagt försäljningspris vid försäljning av produkter till kunder.
  • Månatlig bonus på mellan 3 % och 21 % verksamhetsvolym, beroende på din produktivitet under månaden.
  • Månatlig och årlig ledarskapsbonus och andra kontantbelöningar och initiativ, baserat på din sponsrade grupps försäljning.

Enkla steg för framgång

Steg 1: Skaffa kunskap. Det enda sättet att verkligen förstå dina produkter är att använda dem. Det är viktigt att du vet vad de här produkterna kan göra för dig när du presenterar dem som lösningar för dina kunder.

Steg 2: Försäljning. Då din produktkännedom ökar kommer du att upptäcka människor överallt i din omgivning som har behov av det du har att erbjuda genom din Amway-verksamhet. Försäljning är det enklaste sättet att tjäna pengar genom din Amway-verksamhet.

Steg 3: Sponsring. För vissa av dina vänner kommer produkterna att erbjuda de lösningar de letar efter. För andra kommer Amways affärsmöjlighet att vara mycket lockande då de letar efter en verksamhet som kan hjälpa dem att uppnå sina mål. När du sponsrar dem kan du få belöning för den affärsvolym de uppnår. Så enkelt är det. Registrera dig idag så du kan starta din egen Amway-verksamhet.

Hur Amway fungerar