AMWAY HOME™

AMWAY HOME sortiment av produkter för tvätt, ytrengöring och disk erbjuder högeffektiv rengöring och har förstärkts med vår BIOQUEST FORMULA™. De här unika formulablandningarna innehåller naturligt utvunna ingredienser som inte bara erbjuder ypperlig rengöring utan också är skonsamma för miljön.

image/png;;;powerfully_green.png

Grönt för miljön för säkrare rengöring

AMWAY HOME har under alla år använt vetenskaplig expertis för att utveckla ett nytt märke med högklassiga rengöringsprodukter som bidrar till ett fräschare hem för dig och din familj och som är skonsam mot miljön.

Med en lång historia av resultat och tvättkraft klarar våra produkter även de svåraste rengöringsuppgifterna. Inget annat företag har ett lika gott rykte som vi när det gäller jämna, tillförlitliga resultat. AMWAY HOME har under alla år använt vetenskaplig expertis för att utveckla ett nytt märke med högklassiga rengöringsprodukter som bidrar till ett fräschare hem för dig och din familj och som är skonsam mot miljön.

image/png;;;bioquest.png

BIOQUEST FORMULA™

BIOQUEST FORMULA är det som gör att AMWAY HOME-produkterna sticker ut från mängden; den är den viktigaste skillnaden. BIOQUEST FORMULA innehåller ytterst aktiva ingredienser från naturliga källor som ger exceptionella rengöringsresultat utan att skada miljön. Den ger kraftfull rengöring och är koncentrerad, biologiskt nedbrytbar och testad av hudläkare.*

BIOLOGISKT NEDBRYTBARA – produkter som avses vara biologiskt nedbrytbara måste brytas ned på naturlig väg, dvs. ej förorena naturen. Sammansättningarna i produkter från AMWAY HOME™ är alla fullständigt biologiskt nedbrytbara.

KONCENTRERADE - AMWAY HOME koncentrerade sammansättningar levererar resultat och innehåller en hög procent aktiva ingredienser i stället för fyllnadsmedel eller vatten eftersom vi alltid vill ge kunden mer för pengarna.

TESTADE AV HUDLÄKARE* - Alla sammansättningar i produktserien AMWAY HOME har testats av hudläkare för att säkerställa att de är säkra och skonsamma mot huden och inte orsakar allergier eller annan irritation. Med SA8™ Baby Laundry Detergent har vi gått ett steg längre och dessutom bett barnläkare testa sammansättningen för att vara säkra på att den är skonsam mot känslig barnhud.

*där så är tillämpligt

image/png;;;accreditation.png

Ackreditering

I över 50 år har vi erbjudit produkter som dessutom är miljövänliga. Vår nya produktserie är garanterat säker då den används enligt anvisningarna och miljövänlig samtidigt som den levererar goda resultat, och vi kan uppvisa oberoende certifikat som bevis.

AISE Charter for Sustainable Cleaning - AISE (International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products) är branschens officiella europeiska organ. Vi, A.I.S.E. intygar att våra produkter uppfyller miljömässiga, sociala och ekonomiska krav. De är Europas officiella organ för hemvårdsbranschen och därför är deras godkännande ett fantastiskt erkännande för vårt hårda arbete att framställa högeffektiva rengöringsprodukter med en positiv inverkan.

DfE – Design for the Environment Programme - vi samarbetar också med programmet Environmental Protection Agencys (EPA) Design for the Environment i USA. Det betyder att vi även kan märka de av våra produkter som ligger i den grönare änden av hälso- och miljöspektrat med DfE-loggan.

EPA/DfE-märkning innebär inte att produkten är godkänd. DfE-märkningen innebär att produktens sammansättning, enligt Amways uppgifter till EPA, innehåller ingredienser som har fler positiva hälso- och miljömässiga aspekter än andra liknande produkter. EPA/DfE stödjer sig enbart på Amways information om produktens sammansättning, ingredienser och utformning. EPA/DfE har inte på ett oberoende sätt, genom kemisk analys, identifierat ingredienserna i produkten, inte heller utvärderat produkten gällande de ingredienser som Amway hävdar inte ingår. EPA/DfE utvärderar endast produktens hälso- och miljömässiga aspekter enligt DfE-standard, baserat på tillgänglig information och vetenskapliga fakta.

Produkter som godkänts av DfE:

AMWAY HOME™ Collection

Specialrengöring

En del rengöringsuppgifter kräver specialiserade lösningar och till dessa har vi utvecklat ett sortiment av specialrengöringsprodukter till hemmet som rengör lika effektivt som resten av produktsortimentet AMWAY HOME.

Dessa specialrengöringsprodukter har utvecklats för att bryta ned svår smuts och fettfläckar på spisplattor, verktyg och utomhusmöbler, rengöra glas så att de blir skinande blanka, ge nytt liv åt dina mattor och möbeltyger samt polera och skydda trä.

Handla specialrengöringsprodukter nu