ARTISTRY™
är ett av världens tio bäst säljande kvalitetsmärken inom kategorin skönhetsprodukter*.

 

Med ARTISTRY™ Color kan varje kvinna skapa den ultimata, sofistikerade look hon önskar. Består av en komplett serie av makeup för ansikte, ögon, kinder och läppar. Vi har nyanser som passar alla hudtoner och alla åldrar.

ANSIKTE

 

 

ARTISTRY Foundation-väljare

   

ÖGON

 

LÄPPAR

 

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Lipstick jämförelsetabell

   

NAGLAR

 

LOOKS

   
   

TERESA PALMER

Teresa Palmer är det globala ansiktet för ARTISTRY™ Skincare and Color. ”Det finns så mycket jag älskar med ARTISTRY, särskilt produkterna. De är verkligen lyxiga, sofistikerade och moderna och jag litar fullt ut på dem”, säger Teresa. Teresa är förutom en klassisk skönhet, även en ung, dynamisk kvinna och begåvad skådespelare som personifierar själva varumärket ARTISTRY utmärkt.

 

RICK DICECCA

Det var kärlek till konsten och ett öga för färg som ledde ARTISTRYs globala makeupartist Rick Dicecca in på en karriär inom skönhet. ”Att hitta det som fungerar för dig skapar en viss känsla av självförtroende, och det finns inget som är mer attraktivt hos en kvinna än självförtroende”, säger Rick.

 

Gå inte miste om möjligheten att imponera! Håll ett öga på vår specialdesignade ARTISTRY Limited Color Collections.

 

LIMITED TIME COLOR COLLECTIONS

*Källa: Euromonitor International Limited. Skönhet och Personvård 2016, i kategorin Premium Skönhet och Personvård och i underkategorin Premium Hudvård, globalt detaljhandelsvärde 2015.