image/jpeg;;;ps.jpg

YOUTH XTEND Power System

De första tecknen på att huden får ett ungdomligare utseende upptäcker du redan när du har använt vårt Power System i en vecka!


"I tester bekräftade 81% av kvinnorna att Power System gav dem ett ungdomligare utseende på bara en vecka.

ARTISTRY YOUTH XTEND Collection
 

 

 

Teknologi
 

  • image/jpeg;;;1.jpg.
  • image/jpeg;;;2.jpg.
  • image/jpeg;;;3.jpg.

.

image/jpeg;;;tab-1-img.jpg

LifeSirt är ett extrakt från myrten, en växt från medelhavsområdet, och har bevisad effekt när det gäller att öka hudens naturliga proteinbildning med upp till 280 % (enligt provrörstester med genuttryck).

.

image/jpeg;;;tab-2-img.jpg

ARTISTRYS exklusiva Micro-X6 Peptide består av sex aminosyror som har bevisad effekt på hudens kollagenaktivitet. Ökad kollagenaktivitet hjälper till att minska synliga fina linjer och rynkor.

.

image/jpeg;;;tab-3-img.jpg

Det afrikanska baobabträdet är känt i Afrika som ”Livets träd” och dess frukter är rika på antioxidanter och fuktgivande näringsämnen. Extrakt från afrikansk baobabfrukt ger näring, fukt och lindring för att bevara hudens ungdomliga utseende 

image/jpeg;;;fragrance.jpg

 

Dofter

 

En klassisk hudvårdsdoft med en modern touch

Den här lätta, fräscha, exklusiva doften blandar ljuv magnolia, skira rosor och daggfrisk jasmin med grönt te och ständiga favoriter som citrus och cederträ. ARTISTRY YOUTH XTENDS distinkta och självmedvetna doft är både naturlig och modern. Den är ett perfekt uttryck för ARTISTRY-kvinnans värderingar.

ARTISTRY™, ARTISTRY CREME LUXURY™, ARTISTRY ESSENTIALS™, ARTISTRY SIGNATURE EYES™, ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™, ARTISTRY YOUTH XTEND™, ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ och ARTISTRY FORWARD BEAUTY™ är varumärken som tillhör Amway.