Tutustu naisten ja miesten AMWAY™-tuoksujen vangitsevaan maailmaan ja löydä itsellesi täydellinen kumppani!
NAISTEN TUOKSUT

Romanttinen, elegantti, intensiivinen tai raikas: naisten AMWAY-tuoksuissa on erilaisia eau de parfumeja sekä eau de toiletteja ja vartalosuihkeita, jotka sopivat erilaisiin persoonallisuuksiin, tunnelmiin ja tyyleihin. Naisten ANTICIPATE™-, ANCESTRY™- ja WISTFUL™-tuoksuperheet edustavat lumoavia tuoksuja naisellisista sitruksisiin sekä makeista intohimoisiin, aistikkaisiin ja salaperäisiin.

 

 

 

 

 

 

Pikanäkymä

ROMANTTISEN NAISELLISUUDEN YDIN.

 
Hellä ja sensuelli yhdistelmä syklaamia ja litsiä vangitsee aistit ja luo pehmeän vaikutelman. Viettelevät kielo ja ylang-ylang kehittyvät sydäntuoksuksi, jossa ne kohtaavat meripihkan ja myskin. Tässä on naisellisuuden ydin: vastustamaton pehmeä kukkaisen romanttinen tuoksu.

 

 

Pikanäkymä

INTOHIMOISEN SENSUAALISUUDEN YDIN.

 
Korosta intohimoista puoltasi tällä itämaisella ja runsaan kukkaisella tuoksulla, jossa karhunvatukka ja raikas valkoinen freesia luovat kiehtovia intohimon elementtejä. Häivähdys arabialaista jasmiinia ja orkideaa kiusoittelevat ja viettelevät ja yhdistyvät santelipuuhun ja patsuliin, jolloin tuoksu hypnotisoi aistit ja herättää sisäisen intohimon. Sinut ympäröi häivähdys lämpöä ja sensuaalisuutta.

 

 

Pikanäkymä

KLASSISEN TYYLIKÄS TUOKSU.

 
Mustaherukka, sitruuna ja bergamotti luovat harmonisen pohjan, jolle antavat ajatonta sensuaalisuutta egyptiläinen jasmiini ja kielo. Sydäntuoksuna on aitoa eleganssia luova häivähdys valkoista myskiä ja meripihkaa – vastustamaton ja hienostunut samanaikaisesti. Hillitty kestävän tyylin ilmaus.

 

 

Pikanäkymä

HIENOSTUNEEN HILLITTYÄ TYYLIKKYYTTÄ.

 
Häivähdys kukkakimpun tuoksua ja hento merituuli vievät mielen Pariisin sydämeen Île de la Citén saarelle ja vapauttavat kaikki aistisi. Tuoksussa on persikkaa ja hiven yöjasmiinia, herkkää tuberoosaa ja hienoa valkoista myskiä, jotka kuljettavat sinut Pont Neufin sillalle, iltaan täynnä arvoituksellista eleganssia. Kevyt ja sensuelli tuoksu luo hienostuneen ja elegantin tunnelman. Tiivistetty koostumus: tuoksu säilyy iholla pitkään.

Pikanäkymä

PIRSKAHTELEVAA JA VANGITSEVAA NAISELLISUUTTA.

 
Vangitse aistit sitruunan, vadelman ja ruusupippurin häivähdyksillä. Herätä leikkisä ja aidosti naisellinen sydäntuoksu, jossa tuntuvat ruusu ja litsi sekä aavistus valkoista myskiä. Vangitse naisellisuuden aito henki ja pirskahtelevaisuus jokaisena päivänä, silti vielä kaihoisuutta henkien.

Pikanäkymä

PIRSKAHTELEVAA, VIRKISTÄVÄÄ HYVINVOINTIA.

 
Sitruunan ja nektariinin liitto herättää aistit puhtaan raikkauden pirskahduksella. Sitä täydentävät freesia ja ruusu, jotka ankkuroituvat myskin häivähdykseen, joka johdattaa sinut houkutusten maailmaan. Koe tämä ensiluokkainen ja trendikäs vartalosuihke, jossa on E-vitamiinia ja öljyä, jotka pehmentävät ja suojaavat ihoa ja saavat aikaan kokonaisvaltaisen säteilevän hehkun. Nauti raikkaasta hyvinvoinnin tunteesta ja hehku WISTFUL AROMAn kanssa.

Pikanäkymä

SISÄINEN VAPAUS HEHKUA.

 
Granaattiomenan ja mandariinin yhdistelmä vangitsee aistit, ja pioni ja magnolia sekoittuvat rentouttavaksi ja harmoniseksi kokonaisuudeksi. Häivähdys kuivaa puuta ja herkkää lootuksenkukkaa täydentävät kimpun ja luovat täydellisen harmonian ja sisäisen vapauden hehkua. Nauti WISTFUL No 1:n aurasta.

 


 

MIESTEN TUOKSUT

Klassinen, sporttinen tai ensiluokkainen: millaista minää haluat tänään ilmentää? Miesten OPPORTUNE™-tuoksuissa on käytetty ainesosia ja tuoksuja, jotka antavat vapauden valita aidosti persoonallisuuttasi täydentävän tuoksun.

 

 

 

 

 

Pikanäkymä

TYYLIÄ JA TUHAT TARINAA TÄSTÄ ELÄMÄSTÄ!

 

Jasmiini ja JUNGLE ESSENCE™* pehmentävät tulista sichuaninpippuria ja makeaa mandariinia tasapainottaen setriöljyn aisteja viilentäviä, arvoituksellisia sävyjä. Tuoksu on samaan aikaan kylmä ja kuuma: hienostuneen kulturelli ja vahva ja maskuliininen fougère-tuoksu, täynnä varmaa tyyliä ja tuhansia tarinoita tästä elämästä.

* V. MANE FILS, Société anonymen tavaramerkki.

Pikanäkymä

ELEGANSSI, MYSTIIKKA JA HOUKUTUS: ELÄMÄSI!

 
Vihreän mandariinin, aromaattisen setrinlehtien ja mausteisen kardemumman yhdistelmä luo yliluonnollisen mystisen tunnelman. Hienovaraiset raparperin ja heinän häivähdykset yhdistyvät merellisiin tuoksuihin ja tammen eleganssiin ja luovat vastustamattoman houkutuksen. Koostumus täydentää tyylikästä ja eleganttia elämää, joka on kietoutunut mystiikkaan.

Pikanäkymä

TOIMINTAA JA ENERGIAA: ELÄMÄSI!

 
Raikas tuulahdus sitruksen tuoksuja vangitsee aistit ja yhdistyy innostaviin mausteisen mustapippurin ja orapihlajan häivähdyksiin ja yhdessä ne tuntuvat luovan energiaa. Rosmariini vie kohti meripihkaa ja setriä ja antaa tuoksulle modernia maskuliinisuutta. Raikkauden ja energian liitto antaa energisyyden sysäyksen.
TUOKSUJEN KÄYTTÖ

Tuoksua olisi hyvä levittää iholle kahdesta kolmeen kertaa päivässä. Yksi käyttökerta ei kestä koko päivää. Tuoksuissa käytetään kiinnitysaineita, jotka tekevät niistä vakaita ja auttavat tuoksua säilymään iholla mahdollisimman pitkään.

Tuoksua voi levittää niihin vartalon kohtiin, joissa sydämensyke tuntuu: ranteiden ja kyynärtaipeiden sisäpintaan, polvitaipeisiin, kaulalle ja korvalehtien alle (ei korvien taakse).

Jos ihosi ärtyy tuoksusta, suihkauta tuoksua nenäliinalle ja pane nenäliina taskuun tai käsilaukkuun.

Älä hiero tuoksua ihoon, sillä hankaus vahingoittaa tuoksua ja saa sen muuttumaan. Suihkauta tuoksua iholle ja anna sen kuivua itsestään koskettamatta.

Käytä eri tuoksuja erilaisissa tilaisuuksissa ja ilmentämään erilaisia tunnetiloja. Käytä yhtä tuoksua päivisin ja toista iltaisin.

Virkistävän ja viileän raikkauden tunteen saat, kun säilytät tuoksuja kesäisin jääkaapissa. Säilytä tuoksuja kuivassa ja viileässä.

 

 

 

 

 


 

TUKIMATERIAALIT

 

AMWAY-tuoksujen PowerPoint-esitys

 

 

 
.