image/jpeg;;;l1.jpg

AC MILANIN VIRALLINEN RAVINTOLISÄMERKKI

HEIDÄN MENESTYS: LEGENDAARINEN
HEIDÄN RAVINTOLISÄMERKKI: NUTRIWAY™

Mikään muu joukkue ei ole hallinnut jalkapalloa niin kuin AC Milan. Ei ole yllättävää, että maailman mestaruuksien takana ovat parhaimmat pelaajat ja valmentajat. Mutta taustalta löytyy myös jotain muuta - korkealaatuiset ravintolisät.

NUTRIWAY™ on ollut AC Milanin virallinen ravintolisämerkki vuodesta 2008 lähtien ja tarjonnut tehokkaita ravitsemuksellisia ratkaisuja, jotka auttavat pelaajia suoriutumaan maailmanmestaruus tasolla. Työskentelemme yhdessä siirtääksemme urheilusuorituksien rajoja.

IHANTEELLISTA SUORITUSKYKYÄ

Tämä yhteistyö maailman menestyksekkäimmän jalkapallojoukueen ja maailman johtavan ravintolisä tuotemerkin välillä ei ole sattumaa. NUTRIWAY™ -tuotemerkki ja  AC Milan jakavat yhteisen filosofian:

IHANTEELLINEN SUORITUSKYKY
TARVITSEE IHANTEELLISEN RAVINNON

Koska NUTRIWAY™ -tuotteet tunnetusti saavat enemmän irti luonnosta, ei ole yllättävää, että MilanLab luottaa ravintolisiemme saavan enemmän irti heidän pelaajistaan. 

image/jpeg;;;l2.jpg

MILAN LAB

Vuodesta 2008 lähtien, NUTRIWAYn™ tieteellinen tutkimusryhmä ja MilanLabin lääketieteellinen henkilökunta ovat toimineet yhteistyössä tarjoten AC Milanin pelaajille räätälöityjä ravitsemus- ja ravintolisäsuunnitelmia. Micheline Vargas, DrPH, CNS, RCEP, on NUTRIWAYn™ tieteellisestä tutkimusryhmästä vastuussa pelaajien ruokavalion, perintötekijöiden ja elintapojen seurannasta, hän työskentelee MilanLabin biokemian osaston Dr Dolcin ja ruokavalio osaston Dr Avaldin kanssa.

Jopa maailmanluokan urheilijoilta voi puuttua tärkeitä ravintoaineita heidän ruokavaliostaan. Tarjoten tasapainoisen pohjan ravitsemukselle ja täyttäen ruokavalion puutteet NUTRIWAYn™ ravintolisillä, NUTRIWAYn™ tieteellinen tutkimusryhmä on parantanut  AC Milanin pelaajien fyysistä hyvinvointia.

image/jpeg;;;l3.jpg

SAAVUTUKSET

Yli 90% AC Milanin joukkueesta seuraa NUTRIWAYn™ ravitsemus- ja ravintolisäsuunnitelmia, ja heidän viimeisimmät laboratoriotutkimukset osoittavat selviä parannuksia heidän D -vitamiini tasoissa. Sen lisäksi, että he voivat paremmin ja heillä on enemmän energiaa, pelaajat kertovat lihaskrampien ja väsymyksen vähentyneen. Todistaen hyvän ravitsemuksen tärkeyden ihanteellisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

image/jpeg;;;blank.jpg

“NUTRIWAYn™ kokonaisvaltainen lähestymistapa ravitsemukseen sopii täydellisesti MilanLabin filosofiaan. Tunnustamme NUTRIWAY™ -tuotemerkin johtavana asiantuntijana ravitsemustieteessä ja me luotamme heidän ravintolisien auttavan urheilijoitamme saavuttamaan ihanteellisen suorituskyvyn."  

– Dr Alberto Dolci, MD