DoubleX

NUTRIWAY DOUBLE X™ & Daily

NUTRIWAY™ Daily ja NUTRIWAY DOUBLE X™ ovat tärkeiden vitamiinien ja kivennäisaineiden luotettavia ja vankkoja perusteita, jotka auttavat saavuttamaan tasapainoisen ravitsemuksen. NUTRIWAY-tuotteiden tarkoituksena on tukea ja tehostaa vartaloa.

image/png;;;Good nutrition makes the difference.png

Hyvä ravinto on ratkaisevan tärkeää

Kaikki tärkeät kehon toiminnot riippuvat vitamiinien ja kviennäisaineiden olemassaolosta, jotka tukevat tasapainoista ja aktiivista elämäntapaa. Nämä tärkeät ravintoaineet löytyvät monista eri hedelmistä ja kasviksista. Tämän vuoksi monipuolinen ruokavalio on paras tapa varmistaa, että kehosi saa päivittäin kaikki tarvitsemasi vitamiinit ja kivennäisaineet.

Nykyään kiireinen elämäntyyli ei ehkä jätä riittävästi aikaa syödä niin monipuolisesti, että saisimme kaikki välttämättömät ravintoaineet. Tuore ruoka korvataan ehkä eineksillä ja aikarajoitteet voivat johtaa vähän ravintoaineita sisältävään ruokavalioon. Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ruokavaliota, mutta niiden avulla voi täydentää puuttuvia ravintoaineita ja ne voivat tukea meitä matkalla kohti tasapainoista hyvinvointia.

image/png;;;Which nutrients are important.png

Mitkä ravintoaineet ovat tärkeitä?

Puhdasta elinvoimaa: vitamiinit

Vitamiinit ovat elintärkeitä kaikille ainennvaihdunnan toiminnoille, ja ne auttavat proteiineja, rasvoja, hiilihydraatteja ja kivennäisaineta muodostamaan verisoluja, hormoneja, geeneettistä materiaalia ja kemikaaleja hermostossa. Vitamiinit jaetaan vesiliukoisiin tai rasvaliukoisiin, niiden kemiallisten ominaisuuksien mukaan.Vesiliukoisiin vitamiineihin kuuluvat C-vitamiini ja kaikki B-vitamiinit. A-, D-, E- ja K-vitamiinit on rasvaliukoisia vitamiineja.

Tehokkaita taitajia: kivennäisaineet

Kivennäisaineet tukevat kasvu- ja korjaustoimintoja kaikkialla kehon soluissa ja niillä on myös tärkeä merkitys elimistön monimutkaisissa kemiallisissa prosesseissa. Kivennäisaineilla on monta tehtävää. Kalsium on elimistön yleisin kivennäisaine ja sitä tarvitaan luuston ja hampaiden muodostumiseen ja korjaamiseen. Rauta on välttämätön hemoglobiinin toiminnalle (hemoglobiini on proteiini veren punasoluissa) ja magnesium vaikuttaa yli 300 biokemialliseen prosessiin kehossa!

Luonnollinen vastustuskyky: antioksidantit

Vapaat radikaalit saattavat vahingoittaa solujen DNA:ta hapettumisen kautta, joka johtaa mahdollisiin sairauksiin ja nopeampaan ikääntymiseen. Antioksidantit auttavat suojaamaan kehon soluja taistelemalla vapaita radikaaleja vastaan. Näihin kuuluvat C- ja E-vitamiinit sekä muut vitamiinien kaltaiset yhdistelmät, kuten karotenoidit (alfa- ja beetakaroteeni), lykopeeni ja luteiini, mutta myös hivenaineet kuten seleeni.

Luonnon ihme: kasviperäiset ravinteet

Kasvien ravinteet ovat aina olleet osa hedelmiä ja kasviksia. Vasta viime vuosina yksittäiset kasviperäiset ravinteet on eristetty, tunnistettu ja tutkittu niiden hyödyllisten ominaisuuksien osalta. Nyt tutkimukset ympäri maailmaa paljastavat, että runsaasti kasviperäisiä ravinteita sisältävä ruokavalio voi auttaa tasapainoisen hyvinvoinnin tavoittelussa.

Kasviperäiset ravinteet ovat luonnon kasveissa olevia kemiallisia yhdisteitä. Näiden voimakkaiden yhdisteiden oletetaan suojaavan kehoa ja tehostavan tärkeimpien vitamiinien tehokkuutta.

image/jpeg;;;nutriway_doublex_products.jpg

Monivitamiineja useisiin eri tarpeisiin - ympäri vuoden

Viisi annosta hedelmiä ja kasviksia päivässä. Tämä on sääntö. Riittävä määrä vitamiineja ja kivennäisaineita vaaditaan vastustuskyvyn tehostamiseksi, tavallisen kasvun ja kehityksen tueksi ja auttamaan solujen ja elinten tekemää työtä. Riittävän määrän saaminen voi kuitenkin olla haastavaa, koska tasapainoiset ateriat korvataan käsitellyillä ruoka-aineilla. Myös alkoholi, kahvi ja nikotiini "ryöstävät" kehoistamme tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Vaikka ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ruokavaliota, monivitamiinivalmisteiden avulla voit tukea ja täydentää puuttuvia ravintoaineita päivittäisessä ruokavaliossa.Valmisteet tarjoavat luotettavan ja vankan perustan, joka sisältää tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Löydä tasapainoinen hyvinvointi!

NUTRIWAY tarjoaa kaksi monivitamiini- ja monikivennäisainetuotetta, jotka kattavat mahdolliset aukot ravitsemuksessa ja parantavat ruokavaliotasi luonnollisesti ympäri vuoden:

  • NUTRIWAY Daily tarjoaa perustason ravintoaineet, ja antaa sinulle varmuuden siitä, että pidät huolta itsestäsi.
  • NUTRIWAY DOUBLE X-tuotteen edistyksellinen koostumus tarjoaa tehokkaan ravintoainelisän, kun kehosi tarpeet ovat tavallista suuremmat.