Ongelma

Maailmanlaajuinen lasten aliravitsemus on kasvava ongelma. Miljoonia lapsia kuolee vuosittain sen vuoksi, ja eloon jäävät kärsivät terveys- ja kehitysongelmista lopun elämäänsä

Ratkaisu

NUTRILITE /NUTRIWAY™ on kehittänyt aliravituille lapsille kasvipohjaisia ravintoaineita sisältävän NUTRILITE/NUTRIWAY Little Bits -mikroravintolisän.

Tulos

NUTRIWAY Power of 5 -kampanjan tarkoitus on levittää tietoa lasten aliravitsemuksesta, tuoda oikeanlaista ravitsemusta lapsille heidän viiden ensimmäisen elinvuotensa aikana ja tarjota kaikille mahdollisuus auttaa.

Tavoitteenamme on parantaa aliravittujen lasten päivittäisen ravinnon laatua kuuden kuukauden iästä viiden vuoden ikään. Kutsumme sinut osallistumaan, levittämään tietoa ohjelmasta ja olemaan osa maailmanlaajuista ratkaisua.  

image/jpeg;;;foto1.jpg

Viiden syntymäpäivän voima

Jos lapsi kärsii mikroravinteiden puutteessa alle 5-vuotiaana, hänellä on kohonnut kuoleman sekä henkisen ja fyysisen kehityksen jälkeenjäämisen riski (ks. Maailman terveysjärjestö WHO). Little Bits tarjoaa hädänalaisille lapsille mahdollisuuden viettää 5-vuotispäiväänsä, henkisesti ja fyysisti ikäistensä lasten tasolla.

image/jpeg;;;foto2.jpg

NUTRIWAY Power of 5 -yhteistyökumppanit

NUTRIWAY Power of 5 -kampanja korostaa tärkeitä suhteita, jotka tukevat lasten ravitsemuksellista, fyysistä ja emotionaalista terveyttä. Niistä ensimmäinen on äidin ja lapsen välinen suhde. Kansalaisjärjestöillä on tärkeä tehtävä molempien tukemisessa. Amwaylla ja NUTRILITElla/NUTRIWAYlla on vahvat kumppanuudet CAREn ja muiden kansalaisjärjestöjen kanssa, jotka tarjoavat lapsille muuta tärkeää apua, kuten ruokaa ja koulutusta. Viides tärkeä suhde on lasten ja sinun välinen suhde, jonka ansiosta autat lapsia saamaan NUTRILITE/NUTRIWAY Little Bits -ravintolisää.

image/jpeg;;;foto3.jpg

Viiden lahjasi

CARE on kampanjan varainhankinnasta maailmanlaajuisesti vastaava kumppani. CARElle tekemäsi lahjoitus auttaa lapsia saamaan NUTRILITE/NUTRIWAY Little Bits -ravintolisää. Yhden lapsen kuukausiannos maksaa 10 dollaria eli vuoden annos maksaa 120 dollaria. 

image/jpeg;;;Guinness_World_Record_collage.jpg

Sinun viiden voimasi

Kampanjan käynnistysvuonna 2014 ihmiset eri puolilta maailmaa keräsivät kädenjälkiä levittääkseen tietoa lasten maailmanlaajuisesta aliravitsemuksesta. Amway lahjoitti CARElle yhden dollarin jokaista kädenjälkeä kohden, ja yli 75.000 kädenjäljen kollaasista on syntynyt Guinness World Record (kaikkiaan kädenjälkiä on kerätty 260.872). 

Lisätietoa maailmanlaajuisesta aliravitsemuksesta ja sen eri muodoista on osoitteessa http://mamap.io/map.

Osoitteessa on verkkotyökalu, joka sisältää Amwayn ja Global Alliance for Improved Nutrition (GAIN) -järjestön julkaisemat tiedot yli 30:stä pieni-, keski- ja suurituloisesta maasta ja tarjoaa maakohtaisia tilastoja ja näkemyksiä ravitsemushaasteista helposti omaksuttavassa muodossa.