ANITA LAHTINEN

Amwayn Liikkeenharjoittaja#7721526

Olet vierailemassa ALH:n sivulla: http://www.amway.fi/user/anitalahtinen
Olet vierailemassa Amwayn Liikkeenharjoittajan henkilökohtaisella sivulla. Sivuston sisältö on ALH:n luomaa. Nähdäksesi Amwayn virallisen sivuston, valitse ylläoleva linkki.
 
Tervetuloa ylellisten Amway-tuotteiden ja Amwayn Liiketoimintamahdollisuuden maailmaan.

* Amway tarjoaa korkealaatuisia tuotteita hyvinvoinnin, kauneuden ja kodin hoidon tarpeisiin. En ole koskaan saanut parempaa vastinetta rahoilleni! TERVETULOA ASIAKKAAKSI!
* Halutessasi, Amway tarjoaa myös mahdollisuuden harjoittaa liiketoimintaa. TERVETULOA LIIKEKUMPPANIKSI!

Jo yli 20% suomalaisista on siirtynyt tekemään ostoksensa netistä. koska ostokäyttäytymisemme on muuttunut. Netissä kaupat ovat avoinna 24/7. Samoin tuotteiden vertailumahdollisuus, toimitetaan kotiovelle, helppoa ja aikaa säästävää!

Kanta-asiakkaana:
1.Ostokset kotiovelle haluttuna ajankohtana. 2. 3 kk:n täystyytyväisyystakuu: Palautusmahdollisuus avatulle ja käytetyllekin tuotteelle ja maksut takaisin. 3. Bonukset ostoksista. 4. Ei ostovelvoitteita.

Tilaukset kauttani:
1. Sovitaan toimituksesta. 2.Tyytyväisyystakuu. 3. Ei ostovelvoitetta.

Itse menevä ihmisenä suosin XS Power juomia ja magnesium sticksejä, Nutriwayn urheilujuoma Strive+ kuuluu ehdottomasti treenikassini sisältöön ja päivittäiset vitamiinit nappaan lennosta Nutriwayn Double X laatikosta.

XS™ Power Drink -juomat sopivat kunnianhimoisille, dynaamisille ja suorituskeskeisille ihmisille – ihmisille, jotka haluavat elää täysillä mistään tinkimättä. Sinun kaltaisillesi ihmisille.

Jos sinulla on kysyttävää, haluat päästä testaamaan tuotteitamme tai haluat lähteä kanssani kohti omia tavoitteitasi ethän epäröi ottaa minuun yhteyttä. Tavataan, niin kerron lisää.

Suuri seikkailija, maailmanmatkaaja ja urheilija

-Allu-


Vinkkini Amwayn tuoteista

Hyvinvointi

Koti

Lähde kanssani Online-ostoksille

1. Tilaa Onlinessa ja Amwayn tuotteet toimitetaan kotiisi.
2. ALH:si tuotesuositukset iloksesi.
3. Tuotesuosituksia.
4. Henkilökohtainen seurantapalvelu tilauksillesi.

Rakenna liiketoimintaa kanssani

Ota yhteyttä

Sähköposti:

Katso profiiliani

Vierailijat

Virhe

Palvelin ei vastaa. Tarkista nettiyhteytesi tila. Ole hyvä ja lataa sivu uudelleen tai toista valitsemasi toiminto vielä kerran.