KAPANEN

Amwayn Liikkeenharjoittaja#7761966

Olet vierailemassa ALH:n sivulla: http://www.amway.fi/user/epikapanen
Olet vierailemassa Amwayn Liikkeenharjoittajan henkilökohtaisella sivulla. Sivuston sisältö on ALH:n luomaa. Nähdäksesi Amwayn virallisen sivuston, valitse ylläoleva linkki.
 
Tervetuloa tutustumaan Amwayn ja Nutriway-tuotteiden maailmaan!

Jo vuodesta 1959 Amway on tarjonnut korkealaatuisia ja luontoa kunnioittaen tuotettuja ja valmistettuja tuotteita, hyvinvoinnin (Nutriway), kauneuden (Artistry) ja kodinhoidon (Amway) tarpeisiin. Olemme markkinajohtajia monissa tuoteryhmissä mm. vitamiineissa ja nyt uusimpana saavutuksena myös laatukosmetiikkasarjassa. Tuotteemme ovat tiivisteitä, joten luontoa säästyy pakkauskoon pysyessä pienempänä ja samoin turhaa vettä ei ole tuotteissa mukana.

Sivun ylälaidasta löydät tuoteryhmät: Hyvinvointi, Kauneus, Koti ja lisää tuotteita. Klikkaamalla tuoteryhmän nimeä aukeaa uusi valikko, josta pääset selaamaan tuotteita käyttötarkoituksen tai tuotesarjan nimen mukaan.

Tuotteiden tilaaminen
Rekisteröidy asiakkaakseni ja voit tilata tuotteet nettikaupasta tai jos et halua rekisteröityä ja tilata netistä, niin tilaukset hoituvat myös minun kauttani ja tuotteet toimitetaan sinulle sopimuksen mukaan kotiin. Tuotteillamme on myös 100% tyytyväisyystakuu 90 päivää tuotteiden saapumisesta sinulle.

"Kaivo kannattaa kaivaa ennen kuin tulee jano"

Sinäkin voit aloittaa Amwayn itsenäisenä liikkeenharjoittajana!

Haluatko kuulla lisää? Tavataan, aikaa menee noin 1 h, niin kerron kuinka sinä voit aloittaa Amway-uran omien unelmiesi toteuttamiseksi.
Lupaan, tulemme apulinjan kanssa auttamaan sinua alkuun tiellä, jossa kaikki on mahdollista - jos vain itse niin haluat. Jokainen on oman itsensä pomo, mutta halutessasi menestyä, niin ota tarjottu apua vastaan. Ensimmäinen askel on päätös haluta muutosta tulevaisuuteensa, ei sen enempää. Me autamme kaikessa muussa.

Tiesitkö?

Tutkittuja Nutriway tuotteita
Kasvit, joista ravintolisät valmistetaan, viljellään Nutriwayn omilla tiloilla luonnonmukaisesti. Nutriwaylla on 65 laboratoriota ympäri maailmaa, yli 700 tutkijaa, insinööriä ja teknistä ammattilaista. Laboratoriot tekevät joka kuukausi yli 25 000 laatutestiä tuotteilleen. Nutriway-tuotemerkin periaatteena on tarjota edistyksellisiä tuotteita, jotka kehitetään perinpohjaisen tutkimuksen ja kiistattomien tulosten pohjalta. Tuotteilla on NSF-sertifikaatti, eli sopivat myös huippu-urheilijoille. Meidän tuotteita käyttävät mm. AC Milanin pelaajat.

Elämäntapamuutoksen tekeminen Bodykey-painonhallintaohjelmalla ja -tuotteilla on nyt myös Suomessa mahdollista! Sinulle räätälöity nettivalmennus mahdollistaa osallistumisen ajasta tai paikasta riippumatta, huomioiden lähtötasosi ja kiinnostuksen kohteet. Kaiken perustana on geenitesti, jonka pohjalta määritellään millainen ruokavalio sopii sinulle parhaiten, matkalla määrittelemääsi ihannepainoon.

Jos ei nyt - niin koska sitten?

Terveisin Epi Kapanen, Vantaa

Uutiseni

13-08-2017Kasvojenhoito- tai hyvinvointi-ilta kotonasi?
Kiinnostaisiko sinua järjestää kotonasi kasvojenhoito- tai hyvinvointi-iltaa?

Aikaa kutsuissa menee noin 2 h. Vieraita voisi olla 3 - 7. Tämä ei maksa sinulle mitään, eikä ostopakkoa ole. Minä tuon kaiken tarvittavan materiaalin eikä emännän tai isännän tarvitse leipoa tai muutenkaan erityisesti valmistella iltaa. Vieraiden kutsuminen on hänen ainoa tehtävä.

Illan emäntä saa kiitoslahjaksi kasvohoidon.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteystietolomakkeen kautta yhteyttä.

Terveisin Epi
13-08-2017Lahjakortti kasvohoitoon
Haasteena keksiä hyvää lahjaa äidille, anopille, tyttärelle, ystävälle, kummille, naapurille...? Lahja sopii myös miehille!

Osta lahjakortti kasvohoitoon, 45 minuuttia, 40 €, sisältää myös käsihieronnan.

Ota yhteyttä, niin saadaan haasteesi hoidettua.

Terveisin Epi
13-08-2017Kotikutsut sinun luona?
Kiinnostaisiko sinua järjestää kotonasi hiustenhoito-, kasvojenhoito-, hyvinvointi- tai meikki-iltaa?
Tai saunailta, jossa pääsette testaamaan hiusten- ja kehonhoitotuotteita?


Aikaa on hyvä varata noin 2..2,5 h. Vieraita voisi olla 3 - 7. Tämä ei kustanna sinulle mitään, eikä ostopakkoa ole. Uteliaisuus on plussaa.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteystietolomakkeen kautta yhteyttä ja sovitaan millainen esittely pidetään sinun luonasi.

Terveisin Epi :)
1-3 /3 Kohteet
Kohdetta sivua kohden:
 

Vinkkini Amwayn tuoteista

Hyvinvointi

Kauneus

Koti

Sovi tapaaminen

Jos tarvitset apua, esittelyn, tai haluat selailla painettua kuvastoa, ole ystävällisesti minuun yhteydessä.

Virheilmoitukset

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Kommentoi:
Lähetä

Rakenna liiketoimintaa kanssani

Lähde kanssani Online-ostoksille

1. Tilaa Onlinessa ja Amwayn tuotteet toimitetaan kotiisi.
2. ALH:si tuotesuositukset iloksesi.
3. Tuotesuosituksia.
4. Henkilökohtainen seurantapalvelu tilauksillesi.

Vierailijat

Virhe

Palvelin ei vastaa. Tarkista nettiyhteytesi tila. Ole hyvä ja lataa sivu uudelleen tai toista valitsemasi toiminto vielä kerran.