IINA ELINA RANTANEN

Amwayn Liikkeenharjoittaja#7705641

Olet vierailemassa ALH:n sivulla: http://www.amway.fi/user/k7705641
Olet vierailemassa Amwayn Liikkeenharjoittajan henkilökohtaisella sivulla. Sivuston sisältö on ALH:n luomaa. Nähdäksesi Amwayn virallisen sivuston, valitse ylläoleva linkki.
 

Vinkkini Amwayn tuoteista

Kauneus

Koti

Tervetuloa Amway-tuotteiden ja Amwayn Liiketoimintamahdollisuuden maailmaan!Tältä sivustolta pääset tutustumaan Amwayn tuotteisiin. Tuotteista löytyy kätevästi tieto niin ainesosista, koostumuksesta kuin käyttösuosituksista. Tuotteiden hinnat näkyvät vain rekisteröityneille asiakkaille, mutta niitä saa tietoonsa myös meiltä kyselemällä.

Reskisteröityessä pääset myös tekemään itse tilauksen ja näkemään mm. tilaushistoriaasi. Rekisteröitymiseen on kaksi eri mahdollisuutta - ole siis yhteydessä jos harkitset asiaa (toisella tavalla pääset tilaamaan tuotteita ja toisella säästät hieman enemmän) :)

Kun et halua rekisteröityä, mutta olet kiinnostunut tuoteista, voit laittaa minulle tilauksesi. Teen kimppatilauksen aina kuunvaihteessa.

Amway tarjoaa korkealaatuisia tuotteita hyvinvoinnin, kauneuden ja kodinhoidon tarpeisiin, sekä mahdollisuuden perustaa omaa liiketoimintaa. Täältä löydät Amwayn tuotteiden lisäksi paljon lisätietoa siitä, miten Amwayn-liiketoimintaa harjoitetaan.


Amwayn tuotteiden kohdalla ehdottomia avainsanoja on riittävyys ja ympäristöystävällisyys :)

Muistathan, että kaikilla Amwayn tuotteilla on 90 vrk täystyytyväisyys-takuu! Tuote palautetaan Amwayn suomen toimistoon, josta he hoitavat asian eteenpäin, sekä rahojen palautuksen. Kokeilun ja käytönkin jälkeen tuotteen saa edelleen palauttaa - ainut ehto on aikaraja: 90 vrk tuotteen saapumisesta. Kokeile siis rohkeasti!Jos mieleen juolahtaa kysyttävää, ethän epäröi ottaa yhteyttä

Iina[/l]

Vierailijat

Lähde kanssani Online-ostoksille

1. Tilaa Onlinessa ja Amwayn tuotteet toimitetaan kotiisi.
2. ALH:si tuotesuositukset iloksesi.
3. Tuotesuosituksia.
4. Henkilökohtainen seurantapalvelu tilauksillesi.

Ota yhteyttä

Sähköposti:
Puhelin:
+358 044 5373639

Sovi tapaaminen

Jos tarvitset apua, esittelyn, tai haluat selailla painettua kuvastoa, ole ystävällisesti minuun yhteydessä.

Virheilmoitukset

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Kommentoi:
Lähetä
Virhe

Palvelin ei vastaa. Tarkista nettiyhteytesi tila. Ole hyvä ja lataa sivu uudelleen tai toista valitsemasi toiminto vielä kerran.