NYLUND

Amwayn Liikkeenharjoittaja#7687022

Olet vierailemassa ALH:n sivulla: http://www.amway.fi/user/paimii7
Olet vierailemassa Amwayn Liikkeenharjoittajan henkilökohtaisella sivulla. Sivuston sisältö on ALH:n luomaa. Nähdäksesi Amwayn virallisen sivuston, valitse ylläoleva linkki.
 
Tervetuloa huippu Amway-tuotteiden ja Amwayn Liiketoimintamahdollisuuden maailmaan.

Amway tarjoaa korkealaatuisia tuotteita hyvinvoinnin, kauneuden ja kodin hoidon tarpeisiin, sekä mahdollisuuden perustaa oman liiketoiminnan. Täältä sivuiltamme löydät Amwayn tuotteet sekä paljon lisätietoa siitä, miten Amwayn-liiketoimintaa harjoitetaan.

Jos sinulla on kysyttävää, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Vinkit Amwayn tuotteista

Kauneus

Koti

Uutiset

23-05-2015Amway saavutti Guiness World Record tavoitteen...
Amway kutsui tuhansia mukaan aliravitsemukseen liittyvän tietoisuuden lisäämiseen ja rikkoi GUINNESS WORLD RECORDS™ -maailmanennätyksen - See more at: http://news.amway.fi/amway-kutsui-tuhansia-mukaan-aliravitsemukseen-liittyvan-tietoisuuden-lisaamiseen-ja-rikkoi-guinness-world-records-maailmanennatyksen/
08-03-2015Uusi uraa uurtava painonhallinta-ohjelma
Tutkijat ovat todenneet, että se, miten keho reagoi ravintoon ja urheiluun, riippuu voimakkaasti DNA:sta. Tiedetään, että yksilölliset geeniyhdistelmät määrittelevät sen, miten keho säätelee painoaan. Bodykey-geenitesti analysoi yksilöllistä geenikokoonpanoasi ja paljastaa tärkeää tietoa, jonka perusteella voimme määritellä sinulle parhaan ruokavalion ja fyysisen liikuntamuodon, joiden avulla painosi putoaa.
Lue lisää käänteentekevästä Bodykey-geenitestistä:https://bodykey.fi/public/genetictest
08-03-2015Ainutlaatuinen geenitestiin perustuva painonhallinta-ohjelma.
Bodykey™-ohjelmassa on kyse sinusta. Paitsi että ohjelmassa huomioidaan sinun toiveesi ja tavoitteesi, se perustuu sinun geeniperimääsi, yksilölliseen elämäntapaasi ja mieltymyksiisi. Koska kaikki ihmiset ovat erilaisia, myös painonpudotusohjelmien on heijastettava ihmisten välisiä eroja. Ohjelman räätälöinti perustuu asiantuntijoidemme kehittämään geenitestiin ja Tee oma suunnitelma -työkaluun. bodykey by NUTRIWAY™ -ohjelmassa hyödynnetään sinusta, elämästäsi ja geeneistäsi kerättyjä tietoja.
08-03-2015Amwayn vuoden 2014 liikevaihto oli 10,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria.
Amway on suoramyyntiyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa Michiganin Adassa. Amwayn eniten myydyt tuotemerkit ovat NUTRIWAY™-vitamiinit, -kivennäisaineet ja -ravintolisät, ARTISTRYn™ ihonhoito- ja värikosmetiikkatuotteet sekä eSpring™-vedenkäsittelyjärjestelmät. Tuotteita myyvät yksinoikeudella Amwayn Liikkeenharjoittajat. Direct Selling News 2014 Global 100 -julkaisun mukaan Amway nousi vuoden 2013 maailmanlaajuisen myyntinsä ansiosta maailman johtavaksi suoramyyntiyritykseksi.
29-09-2014Amway tavoittelee Guinnessin maailmanennätystä!
Amway kerää kädenjälkiä taistellakseen maailmanlaajuista lasten aliravitsemusta vastaan


Lue lisää:

http://news.amway.fi/amway-tavoittelee-guinnessin-maailmanennatysta/
1-5 /5 Kohteet
Kohdetta sivua kohden:
 

Lähde kanssamme Online-ostoksille

1. Tilaa Onlinessa ja Amwayn tuotteet toimitetaan kotiisi.
2. ALH:si tuotesuositukset iloksesi.
3. Tuotesuosituksia.
4. Henkilökohtainen seurantapalvelu tilauksillesi.

Rakenna liiketoimintaa kanssamme

Sovi tapaaminen

Jos tarvitset apua, esittelyn, tai haluat selailla painettua kuvastoa, ole ystävällisesti minuun yhteydessä.

Virheilmoitukset

Nimi:
Puhelin:
Sähköposti:
Kommentoi:
Lähetä

Vierailijat

Ota yhteyttä

Sähköposti:
Puhelin:
+358 44 5873848

Katso profiilia
Virhe

Palvelin ei vastaa. Tarkista nettiyhteytesi tila. Ole hyvä ja lataa sivu uudelleen tai toista valitsemasi toiminto vielä kerran.