En del av set

Serum Concentrate ARTISTRY™ YOUTH XTEND™

106,83 €
Beställningsnummer: 113809
Storlek: 30 ml
Antal:

  Den är vår mest kraftfulla anti-rynk-produkt. Ett koncentrerat serum som gör att huden ser yngre ut.

  Vad det gör för dig

  • Förlänger hudcellernas livslängd genom att öka produktionen av föryngrande proteiner. – så att din hud ser yngre ut längre.
  • Gör huden märkbart jämnare och fastare genom att öka kollagennivåerna i huden.
  • Hjälper till att reparera och vitalisera huden med en kombination av vårdande ingredienser som motverkar fria radikaler.
  • Förbättrar hudens fuktbalans, vilket är viktigt då återfuktning är nyckeln till hudens ungdomliga lyster.

  Varför du skulle gilla det

  ARTISTRY YOUTH XTEND Serum Concentrate ger en högkoncentrerad dos av vår mest avancerade anti-ageing-teknologi så att du kan uppleva en mer ungdomlig hud. Den här kraftfulla behandlingen har en innovativ kombination av naturligt utvunna ingredienser och patenterad teknologi som gör att huden ser yngre ut längre. För snabba resultat kan du använda den tillsammans med krämer och produkter från serien ARTISTRY YOUTH XTEND i din hudvårdsrutin. Din hud vitaliseras, känns mjukare och lenare och kan bättre stå emot de skadliga effekterna från fria radikaler.

  Fakta för dig

  • Serum Concentrate passar alla hudtyper och ska användas på morgonen och kvällen.
  • Den avancerade ingrediensen LifeSirt ökar proteinproduktionen i huden med 280 %, vilket gör att huden blir starkare.
  • Micro-X6 Peptide (en patenterad teknologi från ARTISTRY), minskar rynkor och fina linjer genom att öka produktionen av kollagen.

  Viktiga egenskaper

  ARTISTRY YOUTH XTEND Serum Concentrate hjälper till att minska ålderstecknen med en hög koncentration av våra främsta anti-ageing-ingredienser:

  • Innehåller en stor mängd av det hudstärkande LifeSirt som ger huden ett ungdomligare utseende.
  • Anti-rynk-effekterna kommer från Micro-X6 Peptide, som hjälper till att minska rynkor och fina linjer.
  • Den lätta, lättabsorberade sammansättningen är full av vårdande ingredienser från växtriket, som afrikansk baobabfrukt, svarta vinbär och gröna acerolakörsbär, som får huden att kännas mjukare.

  Användning

  Ingredienser

  ARTISTRY YOUTH XTEND Serum Concentrate innehåller LifeSirt, ett revolutionerande extrakt från myrten från medelhavsområdet som stärker huden genom att öka produktionen av föryngrande protein. Den lätta sammansättningen innehåller även den patenterade Micro-X6 Peptide-teknologin som reparerar huden och minskar rynkor och fina linjer. En blandning av växtbaserade ingredienser, som extrakt från den afrikanska baobabfrukten plus NUTRILITE™-godkända svarta vinbär och gröna acerolakörsbär ger huden lyxig vård och skyddar mot fria radikaler.