Utformad för säkerhet

Det enklaste och snabbaste sättet att underteckna dokument online.

Driven av Adobe

Vad är elektronisk signatur?

En elektronisk underskrift, eller e-signatur, kan ersätta din handskrivna underskrift. Fördelarna för företag är: snabbare transaktioner, lägre risk, bättre översikt och synlighet. Den viktigaste fördelen med e-signatur är att göra det enkelt och bekvämt att godkänna digitala dokument lagligt.

Är det lagligt och säkert?

Nästan alla industrialiserade länder i världen erkänner e-signatur inom lagens ramverk. Adobe eSignature-tjänster följer de absolut senaste onlinesäkerhetspolicyerna i varje steg, vilket inkluderar programkod, nätverk och fysiska anläggningar. Ta en titt på Adobe eSignatures Globala rättsliga handbok.

Varför borde jag använda en e-signatur?

Här är de främsta skälen.

Hur det fungerar?

 

STEG 1

Klicka på knappen "underteckna nu"

Kom åt dokumentet och påbörja underteckningsprocessen med ett klick.

STEG 2

Läs dokumentet

Läs blanketten, klicka sedan på knappen "klicka här för att underteckna".

STEG 3

Skriv under och du är klar!

Känn dig trygg med vetskapen att din e-signatur är 100 % säker och laglig.

Underteckna blanketten

 Ladda ner skriv ut och underteckna, skicka sedan till Amway på den adress som anges på blanketten.

VANLIGA FRÅGOR

  • E-signatur gör processen enkel genom att vägleda dig genom dokumentet och tala om för dig vad du ska göra varje steg på vägen. När du väl har granskat dokumentet, klicka på underskriftsrutan för att underteckna och skriv helt enkelt ditt namn. Följ anvisningarna för att fylla i obligatoriska fält. När du är klar att flytta vidare till nästa del, klicka bara på knappen "nästa avsnitt" nederst till vänster. När det är ifyllt, kan du skicka dokumentet. Ett praktiskt tips: Läs alltid anvisningarna överst och nederst på skärmen!
  • Varje e-signaturdokument är helt säkert och skyddat från ändringar. För att förhindra eventuella tveksamheter avseende säkerhet, kommer en kopia av det undertecknade dokumentet att skickas direkt efter du skickar det.
  • Det är helt normalt att din e-signatur ser annorlunda ut än din handskrivna underskrift eftersom den skickas i en digital miljö. Även om den inte överensstämmer med din handskrivna underskrift, är den ändå laglig och giltig.
  • Du får en länk till dokumentet via e-post, så så länge som du är den enda person med tillgång till ditt e-postkonto, finns det inget att bekymra sig över!