Hur startar jag en Amway-verksamhet

Att starta en egen verksamhet med Amway innebär en låg kostnad och en låg risk. Spara pengar på din registreringsavgift och lär dig mer om våra fördelar och belöningar för nya oberoende Amway-affärsdrivare.

Att starta en egen verksamhet med Amway innebär en låg kostnad och en låg risk. Spara pengar på din registreringsavgift och lär dig mer om våra fördelar och belöningar för nya oberoende Amway-affärsdrivare.

Så fungerar det

Det är lätt att komma igång och vi finns här och guidar dig genom varje steg på vägen. Börja marknadsföra produkter och tjäna pengar på varje köp som dina registrerade kunder gör. Sponsra andra affärsdrivare att göra detsamma när din verksamhet växer, så kommer du att få ytterligare bonusar och belöningar.

Registrera dig som oberoende Amway-affärsdrivare

Det är enkelt att komma i gång:
 

Det kostar endast 31 EUR att registrera sig.

Vi erbjuder återbetalningsgaranti under dina första 90 dagar

Det finns inga dolda avgifter! När du har registrerat dig bestämmer du själv hur mycket pengar (om några alls) du vill lägga på verksamheten.

När du har registrerat dig kan du börja beställa högkvalitativa produkter direkt. Se till att du inte missar din rabatt på första beställningen!

Rabatt på första beställningen

För att ge dig en så bra start som möjligt på din ABO-upplevelse vill vi erbjuda dig några riktigt bra erbjudanden på våra produkter för att hälsa dig välkommen till Amway-familjen. 


Så här går det till:

Gör din första beställning. Du kan spendera så lite eller så mycket du vill.. Om du beställer för motsvarande 100 PV (poängvärde) eller mer under de första 10 dagarna av din registrering får du:

  • Kostnadsfri registrering (värde 31 EUR) om din första beställning är mellan 100 och 199,99 PV
  • Kostnadsfri registrering + 15 % rabatt på din första beställning från och med 200 PV, beräknat på ABO-priset och upp till maximalt 300 PV – även om du beställer produkter för ett högre PV-värde.

  100–199 PV Rabatt på första beställningen

 Kostnadsfri registrering (31 EUR)
200 PV och högre (tak på 300 PV) Kostnadsfri registrering (31 EUR) + 15 % rabatt
Värdekuponger (från 100 PV) 1 x värdekupong på 10 EUR per 100 PV*

*Alla nya ABO:er som kvalificerar sig under sina första 90 dagar kommer att få en värdekupong med en förlängd 90-dagars giltighetstid.