54,96 € / 1 litra
Määrä:

  Määrä:

   SATINIQUE™ Smooth Moisture Conditioner palauttaa hiusten kosteuden ja tekee niistä sileät juuresta latvaan.  
    

   Miksi pitäisit tuotteesta 

   Sää, ympäristötekijät, lämpökäsittely ja kemialliset käsittelyt voivat kuivattaa hiuksia, jolloin niitä on vaikea muotoilla ja saada sileäksi.

   Hoitoaineen koostumuksessa on KuKui-siemenöljyä, joka tunnetaan elvyttävistä ja silottavista ominaisuuksistaan. Hiukset tuntuvat joustavammilta ja ovat helpommat käsitellä. Lisäksi provitamiini B5 kosteuttaa hiuksia, suojaa niitä ja saa aikaan loistavan kiillon. Käytä SATINIQUE Smooth Moisture Shampoon jälkeen. Levitä tasaisesti kaikkialle hiuksiin ja huuhtele. Kuivuttuaan hiukset näyttävät ja tuntuvat silkinpehmeiltä ja kosteutetuilta. 

   Hyvä tietää

   • Tehoaineena on Yhdysvalloissa patentoimamme ENERJUVE™-yhdiste, jossa on positiivisesti varautuneita lipidejä, kreatiinia ja 18-MEA:ta, jotka tunkeutuvat hiuksen ytimeen, sitoutuvat vahingoittuneisiin kohtiin ja jälleenrakentavat vahvaa hiusta. 
   • Kiilto ja joustavuus palautuvat ravitsevalla ja silottavalla KuKui-siemenöljyn ja provitamiini B5:n yhdistelmällä.
   • Raikas ja virkistävä päärynän, vihreän omenan, ruusun ja myskin tuoksu. 
   • Hellävarainen päänahalle ja hiuksille myös päivittäisessä käytössä.
   • Käytä SATINIQUE Smooth Moisture Shampoon jälkeen.  
   • Kuiville ja elottomille hiuksille
     

    

   SATINIQUEn™ tutkijat yhdistivät ravitsemuksellisen ja kauneuden asiantuntemuksensa sisällyttääkseen innovatiivisia ainesosia huolellisesti valikoitujen kasviperäisten ainesosien ja ravinteiden muodossa hiusten hyvinvointia edistäviin tuotteisiin. Tästä syystä Smooth Moisture sisältää yhdistelmän KuKui-pähkinän siemenöljyä, joka tunnetaan sen elvyttävästä ja rauhoittavasta vaikutuksesta ja kyvystä palauttaa kiiltoa ja elastisuutta, sekä Pro-vitamiini B5:ta, joka kosteuttaa, suojaa ja tekee hiuksista kiiltävät. Näitä aktiivisia ainesosia täydentää ainutlaatuinen ENERJUVE™-yhdistelmä, joka palauttaa hiuksille niiden luonnollisen, terveennäköisen ilmeen. 

   • Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin, hiero kunnes se vaahtoaa, ja huuhtele.
   • Levitä shampoopesun jälkeen hoitoaine tasaisesti kaikkialle hiuksiin, huuhtoutuu helposti pois.
   • Riittävän hellävarainen päivittäiseen käyttöön.