Rekisteröidy nyt asiakkaaksi saadaksesi 12% alennuksen kaikista tuotteista ja säästä 5 euroa ensimmäisestä tilauksestasi*!
*5 euron alennus uusille rekisteröityneille asiakkaille ensimmäisestä tilauksesta sen ylittäessä 50 euroa (sis. ALV) viiden päivän kuluessa rekisteröitymisestä. Voimassa 1.12.2021 - 28.2.2022

Hyvinvointi

Me kaikki tiedämme, että tasapainoinen ruokavalio auttaa pysymään terveenä ja aktiivisena. Se ei kuitenkaan aina ole niin helppoa. Arjen kiireiden keskellä on joskus hankalaa syödä siten kuin pitäisi. Saatavilla olevan ruoan laadustakin joudutaan usein tinkimään ympäristön vuoksi. Onneksi tuotesarjamme voi auttaa paikkaamaan ruokavaliosi puutteita. 

Kaipasitpa sitten tukea yleiseen hyvinvointiin tai aktiiviseen elämään, halusitpa vahvistaa kauneuttasi sisältä ulospäin, löytää painonhallintaohjelman, joka toimii tai vain käynnistää päiväsi vauhdikkaasti, NUTRIWAY™ ja XS™ tarjoavat ratkaisut. Tuotemerkit sisältävät tuotteita perusravintolisistä kohdennettuihin ravintolisiin ja painonpudotukseen ja painon ylläpitämiseen kehitettyihin tuotteisiin. Ne tarjoavat ravitsemusta, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja auttaa sinua pysymään kurssissa.