Miten Amway-liiketoiminta aloitetaan?

Amway-liiketoiminnan aloittaminen on edullista ja sisältää vähän riskejä. Säästä rekisteröintimaksussa ja lue muista eduista ja palkinnoista uusille Amwayn liikkeenharjoittajille.

Amway-liiketoiminnan aloittaminen on edullista ja sisältää vähän riskejä. Säästä rekisteröintimaksussa ja lue muista eduista ja palkinnoista uusille Amwayn liikkeenharjoittajille.

Toimintaperiaate?

Aloittaminen on helppoa, ja me tuemme sinua kaikissa vaiheissa. Ala markkinoida tuotteita ja ansaita rahaa jokaisen rekisteröidyn asiakkaasi ostoksista. Kun toimintasi kasvaa, uusien liikkeenharjoittajien sponsorointi lisää omia bonuksiasi ja palkintojasi.

Rekisteröidy Amwayn Liikkeenharjoittajaksi

Aloittaminen on helppoa:
 

Rekisteröityminen maksaa vain 31 euroa.

Tarjoamme rahat takaisin -takuun ensimmäisen 90 päivän ajan.

Ei piilokustannuksia! Kun olet rekisteröitynyt, voit päättää, paljonko rahaa haluat käyttää liiketoimintaasi (vai käytätkö ollenkaan).

Rekisteröitymisen jälkeen voit alkaa ostaa laadukkaita tuotteitammevälittömästi. Varmista, että muistat käyttää ensimmäisen tilauksen alennuksen!

Alennus ensimmäisestä tilauksesta

Haluamme ALH-kokemuksesi alkavan parhaalla mahdollisella tavalla, joten tarjoamme sinulle hyviä tarjouksia tuotteista tervetulotoivotuksena Amway-perheeseen.


Näin se toimii:

Tee ensimmäinen tilauksesi. Voit käyttää sen verran rahaa kuin haluat. Jos ostat vähintään 100 PA:n (pistearvon) arvosta 10 päivän kuluessa rekisteröitymisestä, saat:

  • Rekisteröitymisen maksutta (arvo 31 eur), jos ensimmäinen tilauksesi on 100–199,99 PA
  • Rekisteröitymisen maksutta ja lisäksi 15 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi, kun sen arvo on vähintään 200 PA jälleenmyyjän hinnoissa laskettuna ja korkeintaan 300 PA. Voit toki ostaa tuotteita yli 300 PA:n arvosta, mutta saat alennuksen 300 PA:han saakka.

  100–199 PA ensimmäisen tilauksen alennus

 Rekisteröityminen maksutta (31 eur)

200 PA ja yli (300 PA:on asti)

Rekisteröityminen maksutta (31 eur)+ 15 % alennusta
Lahjakuponkeja (100 PA:sta alkaen) 1 x 10 € lahjakuponki per 100 PA*

*Kaikki uudet ALH:t, jotka täyttävät vaatimukset ensimmäisten 90 päivän aikana, saavat lahjakupongin, jonka voimassaoloaika on pidennetty 90 päivään.