Kannustinliikematkat

Amway-liiketoimintasi voi viedä sinut matkoille!

Amway-liiketoimintasi voi viedä sinut matkoille!

Mielenkiintoisia matkakohteita, upeita kokemuksia ja tärkeitä oppimismahdollisuuksia

Kannustinliikematkat, jotka ovat yksi ei-rahallisten palkkioiden (NCA) tyyppi, ovat mielenkiintoisia, mielekkäitä kokemuksia, jotka palkitsevat kovasta työstä ja asettavat sinut tielle tulevaan menestykseen. Ne ovat mahdollisuus tavata muita ALH:ia, vaihtaa ideoita ja lisätä johtajuustaitoihisi uusi ulottuvuus rakentaaksesi Amway-liiketoimintaasi pidemmälle.

UUSIEN PLATINOIDEN SEMINAARI (NPS)

Uusien Platinoiden seminaari on hieno mahdollisuus uudelle Platinalle saada tunnustusta saavutuksistaan suoritusvuoden aikana, oppia uutta ja verkostoitua Euroopan ALH:ien kanssa, jotka ovat osoittaneet samaa omistautumista kasvua kohti ja omalla matkallaan.

Johtamiskoulutusseminaari (LTS)

Tule Amwayn johtavien ALH:ien mukaan juhlimaan, nauttimaan seurasta ja tuomaan poikkeuksellista arvoa takaisin liiketoimintaryhmällesi. Odotettavissa on inspiroivia liiketoimintatapaamisia ja arvokkaita liiketoiminnan rakentamistyökaluja sekä upeaa viihdettä ja vapaa-aikaa! 


Timantti-konferenssi

Timantti-konferenssi on harvinainen tapahtuma, jossa johtavat ALH:t voivat nauttia ainutkertaisista kokemuksista ja toimia yhdessä muiden johtavien ALH:ien kanssa liiketoimintastrategioiden parissa yhdessä maailman mahtavimmista paikoista!

Kaikkia tapahtumia koskevat valtioiden matkustusohjeet ja WHO:n terveys- ja turvallisuussuositukset, joita seuraamme ja joista tulemme tiedottamaan.