Suunniteltu turvallisuutta varten

Helpoin, nopein tapa allekirjoittaa dokumentteja verkossa.

Powered by Adobe

Helpoin, nopein tapa allekirjoittaa dokumentteja verkossa.

Powered by Adobe

Mitä tarkoittaa sähköinen allekirjoitus?

Elektroninen allekirjoitus, tai ‘sähköinen allekirjoitus‘, voi korvata käsin kirjoitetun allekirjoituksen. Hyötyinä yrityksille tämä tarkoittaa nopeampia liiketoimia, pienempää riskiä, parempaa valvontaa ja näkyvyyttä. Sähköisen allekirjoituksen tärkein etu on se, että se tekee digitaalisten dokumenttien laillisesta hyväksymisestä yksinkertaista ja kätevää.

Onko se laillista ja turvallista?

Lähes jokainen teollisuusmaa ympäri maailmaa hyväksyy sähköisen allekirjoituksen laillisena allekirjoituksena. Adobe eSignature -palvelut noudattavat jokaisessa vaiheessa ajantasaista verkon tietoturvapolitiikkaa, johon kuuluvat hakemuskoodi, verkot ja fyysiset toimitilat. Tutustu Adobe eSignaturen Global Legal Handbook -käsikirjaan.

Miksi minun pitäisi käyttää sähköistä allekirjoitusta?

Tässä on listattuna useista syistä merkittävimmät.

Nopea ja kustannustehokas

Laillinen ja turvallinen

Ympäristöystävällinen

Toimintaperiaate?

VAIHE 1

Klikkaa 'allekirjoita nyt' -painiketta

Avaa dokumentti ja aloita allekirjoitusprosessi yhdellä klikkauksella.

VAIHE 2

Lue dokumentti

Lue lomake, ja paina sitten 'klikkaa tästä allekirjoittaaksesi' -painiketta.

VAIHE 3

Allekirjoita ja kaikki on valmista!

Voit olla turvallisin mielin, sillä sähköinen allekirjoitus on 100 % turvallinen ja laillinen.

UKK

Kuinka dokumentin allekirjoittaminen toimii?
Sähköinen allekirjoitus tekee prosessista helpon ohjaamalla sinut läpi dokumentin kertoen sinulle, mitä jokaisessa vaiheessa tulee tehdä. Kun olet tarkastanut dokumentin, klikkaa allekirjoituslaatikkoa allekirjoittaaksesi ja yksinkertaisesti kirjoita nimesi. Noudata ohjeita täyttääksesi pakolliset kentät. Kun olet valmis siirtymään seuraavaan osaan, klikkaa vain "seuraava osa" -painiketta näytön vasemmassa alareunassa. Kun olet valmis, voit lähettää asiakirjan. Yksi hyödyllinen vinkki: Lue aina ohjeet näytön ylä- ja alaosasta!
Voiko joku muuttaa dokumenttia sen jälkeen, kun olen allekirjoittanut sen?
Jokainen sähköisesti allekirjoitettu dokumentti on täysin turvallinen ja suojattu muutoksilta. Jotta turvallisuudesta ei herää mitään epäilyksiä, allekirjoitetusta dokumentista lähetetään sinulle kopio sähköpostitse heti, kun olet lähettänyt sen.
Oikea allekirjoitukseni näyttää täysin erilaiselta. Miten se voi olla laillinen?
On täysin normaalia, että sähköinen allekirjoituksesi näyttää erilaiselta kuin käsin kirjoitettu, koska se on lähetetty digitaalisessa ympäristössä. Vaikka se ei vastaa käsin kirjoitettua allekirjoitusta, se on silti laillinen ja pätevä.
Eikö kuka tahansa voi allekirjoittaa minun dokumenttini?
Saat linkin dokumenttiin sähköpostitse, joten niin kauan kuin vain sinulla on pääsy sähköpostiisi, ei ole mitään syytä huoleen!