Liiketoimintamahdollisuus

Tutustu Amway-liiketoiminnan etuihin

Yli 14 000
työntekijää
ympäri maailmaa
Yli milj.
ALH:aa
ympäri maailmaa
7,7
miljardin dollarin
myynti vuonna 2023

Aitoja ihmisiä ja aitoa menestystä

Kysymyksiä ja vastauksia

Millaista liiketoimintaa Amway on?

Amway tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman kodinhoitotuotteita, henkilökohtaisia hygieniatuotteita, kauneudenhoitotuotteita ja hyvinvointituotteita asiakkaidesi hyväksi. Tuotteiden myymälämyynnin sijasta meillä on maailmanlaajuinen liikkeenharjoittajien verkosto, joka suosittelee tuotteita asiakkaille.

Miksi minun kannattaisi valita Amway?
Amway on maailmanlaajuinen ja taloudellisesti vakaa perheyritys, joka perustana olevaa liiketoimintamallia on käytetty jo yli 50 vuoden ajan. Nykyisin olemme yksi maailman johtavista suoramyyntiyrityksistä.
Liikkeenharjoittajanamme saat ilmaista liiketoimintakoulutusta ja -mentorointia. Meidän tukemme ja sinun kova työsi auttavat rakentamaan liiketoimintaasi.

Mitä Amwayn liikkeenharjoittajat tarkalleen tekevät?

Jokainen Amway-liiketoiminta koostuu kolmesta osa-alueesta:
1) Tuotteiden esittely uusille asiakkaille
2) Olemassa olevien asiakkaiden palveleminen
3) Halutessasi muiden tukeminen Amway-liiketoiminnan aloittamisessa ja kasvattamisessa.
Voit suunnitella päiväohjelmasi joustavasti omaan elämääsi sopivaksi!

Kuinka paljon aikaa liiketoiminta vie?
Se riippuu sinusta. Sinä päätät itse, kuinka paljon aikaa käytät liiketoimintaasi. Tietysti mitä enemmän aikaa käytät, sitä enemmän saat toiminnasta irti. Kyseessä on sinun liiketoimintasi, joten voit työskennellä joustavasti milloin haluat. Monet ihmiset aloittavat osa-aikaisesti ja siirtyvät kokopäivätöihin liiketoiminnan kasvaessa. 
Kuinka paljon liiketoiminnan aloittaminen maksaa? Voinko muuttaa mieleni?
Oman liiketoiminnan aloittaminen Amwaylla on edullista ja matalariskistä. Amway-liiketoiminnan aloituksessa tarvitsee maksaa vain rekisteröintimaksu – ja tarjoamme siitä 100 % rahat takaisin -takuun ensimmäisten 90 päivän ajan.
Aloittamiseen ei liity piilokuluja tai vaadittuja tuoteinvestointeja. Rekisteröitymisen jälkeen päätät itse miten paljon rahaa (jos lainkaan) käytät liiketoimintaasi jatkossa. 
Millaista tukea liiketoimintaan on tarjolla?
Amway palkitsee liikkeenharjoittajia tuotteiden myynnistä ja muiden tukemisesta tässä myyntityössä. Pakollisia kuukausitavoitteita ei ole, vaan asetat itse omat tavoitteesi. Mitä enemmän tuotteita myyt, sitä enemmän ansaitset.
Amway tarjoaa mentorointia, työkaluja ja tukea omien tavoitteidesi saavuttamiseen. Me tarjoamme sopivan tasoista tukea, oli kokemustasosi mikä hyvänsä. Käytössäsi ovat muun muassa henkilökohtainen mentori, verkkokoulutuskirjasto, puhelinpalvelu ja tuotetiedot – kuljemme rinnallasi joka askeleella.