Tutustu
Amway-liiketoiminnan etuihin

Amwayn tuella voit rakentaa liiketoiminnan, joka sopii omaan elämäntapaasi. Voit työskennellä milloin haluat, missä haluat ja miten paljon haluat - voit muokata omaa liiketoimintaasi joustavasti.
Amwayn tuella voit rakentaa liiketoiminnan, joka sopii omaan elämäntapaasi. Voit työskennellä milloin haluat, missä haluat ja miten paljon haluat - voit muokata omaa liiketoimintaasi joustavasti.

Amwayn liiketoimintamahdollisuus

Oman liiketoiminnan aloittaminen käy suoraviivaisesti Amwaylla

Amwayn liiketoimintamalli on yksinkertainen. Amwayn Liikkeenharjoittajana saat nauttia Amwayn laatutuotteista omassa arjessasi, jakaa niitä muille, rakentaa suhteita ja auttaa muita aloittamaan oman liiketoimintansa.

Ansainta- ja palkitsemistapoja on kolme:

Myyntikate

Jokaista sinulle rekisteröityneen asiakkaan ostosta tienaat myyntikatetta.

Kannustimet

Mitä paremmin liiketoimintasi menestyy, sitä enemmän palkkioita ansaitset. Me tarjoamme kannustimia tärkeistä saavutuksista, kuten poikkeuksellisesta kasvusta ja muiden menestyksen tukemisesta. Palkkiot vaihtelevat ylellisistä liikematkoista kertaluonteisiin käteispalkkioihin.

Bonukset

Ansaitse suoritusbonuksia myymistäsi tuotteista, ja liiketoimintasi kasvaessa voit ansaita pisteitä sponsoroimiesi liikkeenharjoittajien myymistä tuotteista.

Testattu ja hyväksi havaittu mahdollisuus

Kun liityt yhteen maailman johtavista suoramyyntiyrityksistä, saat monia etuja

Oman liiketoiminnan aloittaminen voi olla haastavaa. Monet uudet yritykset vaativat merkittäviä ajallisia ja taloudellisia investointeja. Ei kuitenkaan Amway. Olet nyt liittymässä miljoonien ihmisen joukkoon tässä edullisessa, matalariskisessä liiketoimintamahdollisuudessa. Numeromme puhuvat puolestaan. Vuonna 2019 Amwayn maailmanlaajuinen liikevaihto oli 8,4 miljardia USD, ja Amway on maksanut liikkeenharjoittajille maailmanlaajuisesti 63 miljardia USD bonuksina ja palkkioina vuodesta 1959 alkaen.

Jokaiselle Amwayn Liikkeenharjoittajalle tarjotaan samat edut:

Matala riski

Aloittaessasi Amway-liiketoiminnan sinun tarvitsee maksaa vain pieni rekisteröintimaksu. Jos päätät 90 päivän kuluessa, että et halua jatkaa, hyvitämme rekisteröintimaksun ja palautamme rahasi.


Matalat kulut

Et tarvitse liiketoiminnan aloittamiseen suuria investointeja. Uutena liikkeenharjoittaja voit hyötyä alennuskupongeista. Hallitset itse tuotetilauksiasi, joten päätät milloin ja miten paljon ostat.

Ainutlaatuiset tuotteet

Amway tarjoaa lähes 400 laatutuotetta neljässä keskeisessä tuoteryhmässä – kodinhoitotuotteissa, henkilökohtaisissa hygieniatuotteissa, kauneudenhoitotuotteissa ja hyvinvointituotteissa. Yrityksemme toiminnan ytimenä ovat laadukkaat tuotteet, minkä vuoksi investoimme jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehittelyyn mukaan lukien yli 335 miljoonaa USD uusiin tuotanto- ja tutkimuslaitoksiin neljän viime vuoden aikana. Amway seisoo tuotteittensa takana ja tarjoaa täyden tyytyväisyystakuun*.

*Tiettyjä rajoituksia; lue lisää tyytyväisyystakuusta osoitteessa amway.fi.

Avoin kaikille

Oli ammatillinen, henkilökohtainen tai koulutuksellinen taustasi millainen vain, yhdistämällä intohimon ja ahkeran työn sinäkin voit luoda menestyvän Amway-liiketoiminnan.

Rakennamme menestystä askel askeleelta

Amway-liiketoiminnassa et ole koskaan yksin. Me olemme tukenasi joka askeleella ja tarjoamme sinulle sopivaa opastusta.

Kaikki lähtee liikkeelle omasta mentoristasi ja sponsoristasi: henkilöstä, joka esitteli Amwayn sinulle. Hän voi tarjota neuvoja ja vinkkejä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Pääset osaksi kokeneiden asiantuntijoidemme verkostoa. Miljoonista liikkeenharjoittajista koostuva kansainvälinen verkostomme tarjoaa laaja-alaista asiantuntemusta ja tukea.

Koulutukset

Amway Academy tarjoaa verkkokoulutusmateriaaleja ja -kursseja. Suorita koulutukset oman kotisi rauhassa tai liikkeellä ollessasi mobiilillaitteella. Voit myös osallistua kouluttajan pitämiin verkkokoulutuksiin.

Markkinointi

Saat pääsyn laajaan valikoimaan markkinointimateriaaleja, joiden avulla voit esitellä Amway-tuotteita asiakkaillesi. Materiaaleihin kuuluvat tuotekuvastot, esittelyt, videot, sovellukset ja digitaaliset työkalut.

Ota liiketoiminta hallintaasi

Olemme kehittäneet laajan valikoiman työkaluja ja sovelluksia liiketoimintasi tueksi

Voit helposti hallinnoida liiketoimintaasi verkossa: sinun tarvitsee vain kirjautua sisään, niin voit seurata ja valvoa tilauksiasi. Voit myös laskea ansiosi ja oletetut ansiosi. Jos olet paljon liikkeellä, voit puhelimellasi tehdä töitä ja hallita liiketoimintaasi joustavasti mistä vain.

Ole osa yhtä maailman johtavista suoramyyntiyrityksistä

Täytä rekisteröitymislomake verkossa ja aloita matka kohti oman yrityksesi johtajuutta.

Lue lisää

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi Amway-liiketoiminnan aloittamisesta.