Myös osa settiä

Softening Lotion-Toner ARTISTRY™ YOUTH XTEND™

Tuotenumero: 113802
Koko: 200 ml
Määrä:

  Pehmentävä emulsiovoiteen ja kasvoveden yhdistelmä kosteuttaa ihoa ja tehostaa muiden ihonhoitotuotteiden etuja.  

  Mitä tuote tekee

  • Auttaa ihoa hyödyntämään tehokkaammin muiden ihonhoitotuotteiden edut.
  • Pitää ihon kosteutettuna pidempään tehostamalla sen kykyä sitoa kosteutta.
  • Ravitsee ja hoitaa ihoa ja saa ihon tuntumaan raikkaalta, pehmeältä ja sileältä käytön jälkeen.

  Miksi pitäisit tuotteesta

  ARTISTRY YOUTH XTEND Softening Lotion-Toner on ylellinen tapa huolehtia siitä, että hoidat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Se parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta sekä saa ihon tuntumaan rentoutuneelta ja kosteutetulta käytön jälkeen. Tuotteen käyttäminen puhdistuksen jälkeen ennen seerumia ja kosteusvoidetta valmistelee ihon imemään ja hyödyntämään tehokkaasti näiden tuotteiden edistyneiden ainesosien edut. Näin saat parhaan hyödyn tehokkaasta ikääntymisen merkkejä torjuvasta ihonhoitosarjastamme.
   

  Faktoja sinulle

  • Tuotteen sisältämä japanilainen Liriope Muscari -kasvi vahvistaa solujen välistä tiivistä liitosta, joka säätelee kosteustasoa. Se saa ihon sitomaan enemmän kosteutta.

  Tehosta ARTISTRY™-ihonhoitotuotteiden hyötyjä Dermasonic Device -laitteella.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  ARTISTRY YOUTH XTEND Softening Lotion-Toner valmistelee ihon imemään ikääntymistä torjuvan ihonhoitorutiinisi upeat ainesosat:

  • Vaikka kyseessä ei ole varsinainen ikääntymisen merkkejä torjuva tuote, se auttaa ihoa sitomaan kosteutta, mikä saa ihosolut näyttämään nuoremmilta pidempään. 
  • Saa ihon tuntumaan sileältä ja pehmeältä.
    

  Käyttö

  • Puhdista iho ja taputtele iholle käsillä tai vanulapulla.
  • Levitä seuraavaksi iholle seerumi ja haluamaasi kosteusvoidetta.

  Ainesosat

  ARTISTRY YOUTH XTEND Softening Lotion-Toner -koostumus parantaa ihon kosteustasoa ja kykyä imeä muiden ihonhoitotuotteiden tärkeimpiä ainesosia. Tämä ominaisuus on japanilaisen Liliope Muscari -kasvin ansiota. Se tehostaa ihon kykyä sitoa kosteutta. Tuote sisältää myös pehmentäviä aineosia, jotka tekevät ihosta vastaanottavaisemman seerumille ja kosteusvoiteille.