Määrä:

  Määrä:

   Hemmottele ja hoida ihoasi päästä varpaisiin ennen auringossa oleskelua, sen aikana ja sen jälkeen tällä kesän ihonhoitopaketilla.


   Mitä tuote tekee

   Artistry Summer Beauty Solution kuorii, suojaa ja kosteuttaa ihoasi päästä varpaisiin. Se sisältää kaiken, mitä ihosi tarvitsee ennen auringossa oleskelua ja sen jälkeen, jotta voit nauttia auringosta hyvillä mielin.

   • Artistry Signature Select Polishing Body Scrub valmistelee ihon täydellistä rusketusta varten kuorimalla kuivat solut pois perusteellisesti ja tekemällä ihosta sileän ja hehkuvan.
   • Levitä ihollesi ennen auringossa oleskelua ja sen aikana g&h Protect UV Sunscreen SPF 50+ PA++++ -aurinkovoidetta ja Artistry Skin Nutrition™ Hydrating Day Lotion SPF 30 -voidetta. Yhdessä ne tarjoavat laaja-alaisen UVA- ja UVB-suojan päästä varpaisiin ja auttavat säilyttämään ihon optimaalisen kosteustason.
   • Auringossa oleskelun jälkeen g&h Refresh Body Milk kosteuttaa ja auttaa suojaamaan ja korjaamaan ihon kosteustasapainoa raikkaan, kevyen, ja nopeasti imeytyvän koostumuksensa ansiosta.
   • Artistry Studio Refresher + Protector Face Mist virkistää ja kosteuttaa ihoa, suojaa sitä ilman epäpuhtauksilta ja auttaa kiinnittämään meikin aina tarvittaessa.
   • Säilytä kauneudenhoitosuosikkejasi Artistry-kosmetiikkalaukussa* – pehmeä ja tyylikäs lahja, joka tulee ilmaiseksi jokaisen tilauksen mukana (niin kauan kuin tavaraa riittää).

   * Saat tuotteen kaupan päälle, kun tilaat Artistry Summer Beauty Solutionin. Niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei myydä erikseen.

   Miksi pitäisit tuotteesta

   Artistry Summer Beauty Solution sisältää kaiken, mitä tarvitset koko ihosi suojaamiseen tänä kesänä.

   Artistry Summer Beauty Solutionin tuotteet on tarkkaan valittu huolehtimaan ihon tarpeista ennen auringossa oleskelua, sen aikana ja sen jälkeen. Se sisältää kaiken tarvittavan ihon kuorintaan, suojaamiseen ja kosteuttamiseen, jotta voit nauttia auringosta hyvillä mielin.

   Tämä Artistry- ja g&h-tuotteiden valikoima on täynnä luonnollisia ainesosia, kuten Nutriwayn – maailman myydyimmän vitamiini- ja ravintolisäbrändin* – kasvattamia kasvipohjaisia ainesosia, minkä ansiosta voit nauttia terveellisen D-vitamiinin eduista, hehkuvasta ihosta sekä puhtaasta ja terveestä kauneudesta.

   Ihon suojaaminen auringolta ei ole koskaan tuntunut näin ihanalta.

   * Lähde: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Faktoja sinulle

   Puhtaat ainesosat
   Artistry- ja g&h-tuotteissa käytettävät ainesosat on kehitetty Artistry Clean- ja g&h Personal Care Clean -standardien mukaisesti. Niiden tiukat suuntaviivat varmistavat, että tuotteet ovat puhtaita, turvallisia ja tehokkaita. Tämä tarkoittaa seuraavaa:

   • Vegan Societyn rekisteröimä*
   • Ei mineraaliöljyä, parabeeneja eikä ftalaatteja
   • Ei eläinperäisiä ainesosia, ei testattu eläimillä.

   Kasviperäiset ainesosat
   Jokainen Artistry Summer Beauty Solutionin tuote sisältää vähintään yhtä kasvipohjaista ravintoainetta, joka on peräisin omilta Nutriway-tiloiltamme tai NutriCert™-kumppanuustiloilta. Korkean laadun lisäksi tämä mahdollistaa luotettavan siemenestä iholle -jäljitettävyyden.

   Brändejä, joihin voit luottaa
   Artistry Summer Beauty Solutionissa yhdistyvät Artistry-brändin kattava ihonhoitotieteen asiantuntemus, Nutriwayn – maailman myydyimmän vitamiini - ja ravintolisäbrändin** – kestävästi kasvatetut ainesosat sekä g&h-tuotteiden laatu- ja hyvinvointiominaisuudet.

   Lisätietoja auringolta suojautumisesta

   • Älä oleskele auringossa liian pitkään, vaikka käyttäisit aurinkosuojatuotetta.
   • Pidä vauvat ja pikkulapset poissa suorasta auringonvalosta.
   • Liiallinen altistuminen auringolle on vakava uhka terveydelle.
   • Aurinkovoiteen määrän vähentäminen laskee suojaustasoa merkittävästi.
   • Laita lisää aurinkosuojatuotetta aina uimisen tai pyyhkeellä kuivaamisen jälkeen, jotta suojaus ei heikkene.

   * Paitsi Artistry Signature Select Polishing Body Scrub.
   ** Lähde: GlobalData | http://gdretail.net/amway-claims/

   Tärkeimmät ominaisuudet

   Ilmainen lahja
   Saat ilmaisen Artistry-kosmetiikkalaukun jokaisesta Artistry Summer Beauty Solutionin tilauksesta*. Pehmeään, tyylikkääseen ja 100-prosenttisesti puuvillasta valmistettuun Artistry-kosmetiikkalaukkuun on kätevä pakata kaikki kauneudenhoitosuosikit, jotta ne kulkevat mukana missä tahansa.  

   Pussimaisen laukun sisäpuolella on suojapinnoite, joka suojaa tuotteesi vedeltä ja pitää ne kuivina ja käyttökelpoisina joka tilanteessa.
   Koko: 22 cm x 10 cm x 10 cm

   * Saat tuotteen kaupan päälle, kun tilaat Artistry Summer Beauty Solutionin. Niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei myydä erikseen.

   Käyttö

   Artistry Summer Beauty Solution -tuotteet suojaavat ihoasi auringolta päästä varpaisiin. Voit yhdistää ne Artistry- tai g&h-suosikkituotteisiisi (esim. Artistry Skin Nutrition -sarjan kasvojen puhdistustuotteisiin, kasvovesiin tai seerumeihin) ja nauttia kauniina hehkuvasta ihosta tänä kesänä.

   Lue yksittäisten tuotteiden käyttöohjeet

   * MAKSUTON LAHJA. Saatavana vain Solution-tilaukseen sisältyvänä lahjana ja niin kauan kuin tavaraa riittää. Ei myydä erikseen. 

   Ainesosat

   Tärkeimmät ainesosat kesän ihonhoitorutiinia varten  
   Jokainen Artistry Summer Beauty Solutionin tuote sisältää muun muassa seuraavia tehokkaita ja luontaisia kasviperäisiä ainesosia:

   Nutriway™-hyväksytty mustaherukkauute
   Yhdessä eteeristen helokki- ja veripeippiöljyjen kanssa uute auttaa pitämään ihon pehmeänä ja kimmoisana. Valmistaa ihon on vastaanottamaan vartalonhoitorutiinin muiden tuotteiden edut. 
   Mukana seuraavissa tuotteissa: Artistry Signature Select Polishing Body Scrub

   Nutriway-kasvatettu vihreä tee -uute
   Tarjoaa antioksidanttisuojan. 
   Mukana seuraavissa tuotteissa: g&h Protect UV Sunscreen SPF 50+ PA++++

   Cica complex -vesi
   Kukkakasvista saatava kasvipohjainen ravintoaine auttaa rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa.
   Mukana seuraavissa tuotteissa: g&h Protect UV Sunscreen SPF 50+ PA++++

   Kasvipohjainen Prevent Complex
   Nutriway™-kasvatetun acerolakirsikan sekä asterikukan ja karhunvatukan yhdistelmä, joka tehostaa ihon luonnollista puolustusjärjestelmää 350 % ehkäisten ja viivyttäen ikääntymisen varhaisia näkyviä merkkejä.
   Mukana seuraavissa tuotteissa: Artistry Skin Nutrition Hydrating Day Lotion SPF 30

   Nutriway-kasvatettu granaattiomena
   Auttaa suojaamaan ihoa ilman epäpuhtauksien aiheuttamilta vaurioilta. 
   Mukana seuraavissa tuotteissa: Artistry Skin Nutrition Hydrating Day Lotion SPF 30 ja Artistry Studio Refresher + Protector Face Mist

   Bamboo complex -vesi
   Kasvipohjainen vesi, joka valmistetaan bambusta ja kasvipohjaisesta glyseriinistä, kosteuttaa ihoa.
   Mukana seuraavissa tuotteissa: g&h Refresh Body Milk

   Oliiviöljystä saatava keramidi
   Erityinen lipidityyppi, joka auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon.
   Mukana seuraavissa tuotteissa: g&h Refresh Body Milk


   Nämä ainesosat toimivat osana tieteellisesti kehitettyjä koostumuksia ja tuovat yhdessä tieteen ja luonnon parhaat puolet iholle.

   Katso yksittäisten tuotteiden täydellinen ainesosaluettelo niiden tuotesivuilta: