Ensimmäisen tilauksen alennukset ja kupongit

* Ensimmäisen tilauksen alennus on voimassa vain 10 päivää liiketoiminnan aloittamisesta. Tarjoukseen eivät kuulu: esitteet, muut alennukset tai pysyvät tarjoukset kuten tuotesetit, joilla on alennettu hinta. 
* Päätät itse alennuksesi: jos tilauksen arvo on vähintään 100 PA:a, saat 10 % alennuksen; jos tilauksen arvo on 200–300 PA:a, saat jopa 20 % alennuksen.
* Jos tilauksesi on yli 100 tai 200 PA:n, saat meiltä ensimmäisen/ensimmäiset kuponkisi riippumatta siitä, onko tilaus tehty onlinessa tai paperilomakkeella. Tämän jälkeen ansaiset kuponkeja kalenterikuukausittain. Voit saada 10 euron kupongin saavutetusta 100 PA:sta. 


Tyytyväisyystakuu

* Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, palauta se, niin saat maksutta tilalle uuden tuotteen, muita Amway-tuotteita koskevan ostohyvityksen tai tuotteen täyden hinnan takaisin. Takuu ei koske Amway-tuotteita: (i) joita käytetään muuhun tarkoitukseen kuin mihin ne on yksityiskäytössä tarkoitettu, (ii) joita on tahallisesti vahingoitettu tai käytetty väärin, (iii) Amwayn jakelemia tuotteita, jotka on palautettava tietyssä ajassa ja/tai (iv) tuotteita, joilla on erillinen kirjallinen takuu.


Amwayn tuotemerkit

* Lähde: Euromonitor International Limited; Vitamiinit ja ravintolisät, Maailman vähittäismyyntiarvo, 2013
* Lähde: Euromonitor International Limited (www.euromonitor.com/amway-claims); Kauneus- ja hygieniatuotteet 2013, korkealuokkainen kosmetiikka ja ihonhoitotuotteet; maailmanlaajuisen myynnin arvo 2012.