Myös osa settiä

Regenerating Eye Cream ARTISTRY SUPREME LX™

188,93 €
Tuotenumero: 118185
Koko: 15 ml
Määrä:

  Kosteuttava ryppyjä torjuva silmänympärysvoide, joka auttaa häivyttämään tummia silmänalusia ja hienoja juonteita.

   

  Mitä tuote tekee

  • Silmänympärysihosta tulee välittömästi sileämpi ja hehkuvampi, ja hienojen juonteiden näkyvyys vähenee.
  • Silmänympärysiho näyttää nuoremmalta, kiinteämmältä ja kirkkaammalta vain 3 päivässä.
  • Näkyvät silmäpussit, turvotus ja veltto iho vähenevät merkittävästi 2 viikossa.
  • Tummien silmänalusten ja silmänympärysihon syvien ryppyjen havaittavuus vähenee 4 viikossa.
  • Silmänympärysiho näyttää huomattavasti kiinteämmältä ja kimmoisammalta 8 viikossa.

  Häivyttää KAIKKIA ikääntymisen näkyviä merkkejä silmänympärysiholla ja ehkäisee tulevia ikääntymisen merkkejä.

   

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Ylellinen voide häivyttää KAIKKIA ikääntymisen näkyviä merkkejä silmänympärysiholla ja auttaa ehkäisemään tulevia ikääntymisen merkkejä.

  Hämmästytä itsesi nopeilla ja havaittavilla tuloksilla, jotka syvältä kosteuttava ihonhoitotuotteemme saa aikaan kasvojen herkimmällä alueella – silmänympärysiholla. Suo itsellesi äärimmäistä ylellisyyttä!

   

  Facts For You

  • ARTISTRYn™ tutkijat tislasivat tehokkaan eliksiirin Gardenia Grandiflora -kasvin ikinuorista kantasoluista.
  • CellEffect24-yhdiste sisältää puhdasta kultaa ja NUTRIWAY™-ainesosia, ja se tehostaa Gardenia-kantasolueliksiirin vaikutusta.
  • Tämä teknologinen läpimurto antaa iholle uutta elinvoimaa ja tehostaa ihon energiaindeksiä 68-kertaisesti*.

  *Kliinisessä tutkimuksessa verrattuna verrokkiryhmään, joka ei käyttänyt tuotetta. Energiaindeksi on testattu koeputkessa, ja se vastaa ihon ulkonäön nuorentamiseen tarvittavaa energiaa.

  Tärkeimmät ominaisuudet

  • Gardenia Grandiflora -kasvin kantasolut on stabiloitu puhtaaksi eliksiiriksi, joka auttaa synkronoimaan ihon nuorekkaita biorytmejä ja antamaan iholle uutta nuorta energiaa.
  • CellEffect24-yhdiste tehostaa Gardenia-kantasolueliksiirin vaikutusta. Sen ansiosta iho saa uutta elinvoimaa ja ihossa käynnistyy laaja nuorennusprosessi.
  • CellEffect24-yhdisteen sisältämät NUTRIWAY™-pinaatinlehti ja -acerolakirsikka ylläpitävät ihon nuorekasta ulkonäköä, antavat iholle energiaa ja auttavat korjaamaan jo syntyneitä ihovaurioita.

   

  Käyttö

  • Levitä iholle puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen.
  • Levitä koko silmänympärysiholle (sekä silmän ylä- että alapuolelle).
  • Taputtele voidetta hellästi 360 asteen alueelle, liikkuen silmän sisäosasta ulospäin.
  • Käytä aamuin illoin.
  • Ota hellävarainen uudistava voiteemme osaksi jokapäiväisiä ihonhoitorutiinejasi.

   

  Ainesosat

  Ikinuorista Gardenia Grandiflora -kasvin kantasoluista on tislattu tehokas eliksiiri, joka antaa iholle uutta nuorekasta energiaa.

  CellEffect24-yhdiste tehostaa Gardenia-kantasolueliksiirin vaikutusta. Erityisen CellEffect24-yhdisteen sisältö:

  • 24 karaatin kulta edistää ihosolujen uusiutumista ja hajottaa valoa, mikä tehostaa ihon nuorekasta ilmettä.
  • NUTRIWAY™-ainesosat: Vihreä acerolakirsikkauute ja pinaatinlehtiuute ovat tehokkaita antioksidantteja, jotka säilyttävät nuorekkaan ilmeen.
  • Kardiolipiini, luonnossa esiintyvä lipidi, ja L-karnosiini, luonnossa esiintyvä antioksidantti, auttavat tehostamaan ihon energiantuotantoa.

  Ruusujuuriyhdiste parantaa ihon luonnollisia biorytmejä.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mistä tiedämme, että iho ”näyttää ja toimii 15 vuotta nuoremman ihon tavoin”?

  ARTISTRYn™ tutkijat ovat löytäneet yhteyden ihon toiminnan ja kronologisen iän välillä. Näkyvät ikääntymisen merkit alkavat ihon 24 tunnin biorytmien mukaisesti. Nuorekkaassa ihossa biorytmit on synkronoitu tarkasti uudistamaan ja luomaan ihosoluenergiaa. ARTISTRYn tutkijat ovat kehittäneet seuraavan sukupolven teknologian, joka auttaa uudelleensynkronoimaan ihon nuorekkaat biorytmit ikääntyneessäkin ihossa. He ovat kehittäneet tarkat menetelmät ihon toiminnan mittaamiseen. Teimme Advanced Imaging Laboratory -laitteilla kliinisen tutkimuksen, joka osoittaa ARTISTRY SUPREME LX™ Regenerating Cream- ja ARTISTRY SUPREME LX Regenerating Eye Cream -voiteiden vaikutukset iholla. Tutkimus tehtiin 45–60-vuotialla koehenkilöillä. Kun koehenkilöt olivat käyttäneet tuotetta 6 viikkoa, mittausmenetelmä vahvisti havaittavan parannuksen ihon toiminnassa koehenkilöillä, jotka olivat käyttäneet ARTISTRY SUPREME LX -tuotteita. Iho näytti ja toimi 15 vuotta nuoremman ihon tavoin.* *Väite perustuu kliinisiin tutkimuksiin elastisuuden mittauksesta (laboratoriossa toteutettu edistynyt kuvantamis- ja mittaustutkimus 038-14-ASC, n=43)

  Minulla on erittäin herkkä iho. Miten ARTISTRY SUPREME LX -sarja vaikuttaa ihooni?

  ARTISTRY SUPREME LX -tuotteet on testattu perusteellisesti herkkäihoisilla ihmisillä. Testeissä tuotteet eivät ole aiheuttaneet allergisia oireita tai voimakasta ärsytystä. Yksikään koe ei kuitenkaan voi taata, että tämä pätisi kaikkiin ihmisiin, joilla on erittäin herkkä iho.

  Mihin erillistä silmänympärysvoidetta tarvitaan?

  Silmiä ympäröivä iho on hyvin erilaista kuin muu kasvojen iho. Se on 7–10 kertaa ohuempaa ja paljon herkempää. Se myös ikääntyy nopeammin kuin muut kasvojen ihoalueet. Siksi se tarvitsee erityistä hoivaa.

  Onko tuotteet testattu eläimillä?

  Vastustamme eläinkokeita, eikä tuotteitamme testata eläimillä (elleivät vaatimukset edellytä sitä). Tuemme aktiivisesti hankkeita, joissa pyritään löytämään ja käyttämään vaihtoehtoisia menetelmiä vaadittujen eläinkokeiden sijaan. Teemme kliinisiä tutkimuksia ja kuluttajatestejä vapaaehtoisilla koehenkilöillä.