Alaikäiset ja henkilöt, joiden painoindeksi (BMI) on alle 18,5 eivät voi osallistua bodykey by NUTRIWAY™ -ohjelmaan. Raskaana olevien, imettävien naisten tai henkilöiden, joiden painoindeksi (BMI) on yli 30, tulisi neuvotella lääkärinsä kanssa ennen bodykey by NUTRIWAY™ -ohjelmaan osallistumista. Huomioithan, että Amway jättää automaattisesti huomioimatta raskaana olevien ja imettävien naisten ilmoittautumiset painonpudotusohjelmaan, ellei heidän lääkärinsä ole vahvistanut ilmoittautumista.

Painonpudotusohjelma, johon kuuluvat bodykey-pakkaus ja geneettinen testi, eivät kuulu Amwayn tyytyväisyystakuun piiriin. Avaamattomat ja myyntikunnossa olevat bodykey-pakkaukset voi palauttaa Amwayn Liikkeenharjoittajalle. Avatut bodykey-pakkaukset on mahdollista palauttaa vain, jos kaikki sen osat ovat edelleen myyntikuntoisia ja geneettinen testilaatikko on edelleen avaamaton. Lakisääteiset takuut ja peruutusoikeudet säilyvät ennallaan.

Sinulla tulee olla mahdollisuus käyttää internetiä osallistuaksesi bodykey by NUTRIWAY -painonpudotusohjelmaan, sekä vastaanottaaksesi testituloksia, suosituksia ja muuta tarvittavaa tietoa. Muutoin et voi osallistua ohjelmaan. Yksilöllistä koodia ei ole mahdollista luoda uudelleen. Jos yksilöllinen koodi katoaa ennen ensimmäistä kirjautumista Online bodykey -valmentajani -toimintoon, on välttämätöntä ostaa uusi bodykey-pakkaus, jotta on mahdollista jatkaa ohjelmaa.