image/png;;;Responsible_2_sm.png

Vastuullinen

Yhteiskunnallisen sosiaalisen vastuun kantaminen on ollut Amwayn vision keskiössä yli puolen vuosisadan ajan: auttaa ihmisiä elämään parempaa elämää. Tämä vastuu on kirjattu perustajien perusarvoihin: perhe, vapaus, toivo ja palkkio.

image/jpeg;;;323845.jpg

Perustajian periaatteet

Perustajat Jay Van Andel ja Rich DeVos korostivat eettisiä ja toiminnallisia standardeja, jotka ovat edelleen yhtiön ja sen jakelijoiden kaiken toiminnan perustana. Amwayn periaatteet on kaivettu kiveen pääkonttorin edustalla: vapaus, perhe, toivo ja palkinto.
Amway tukee aina ihmisten VAPAUTTA päättää omasta tulevaisuudestaan antamalla heille aikaa ja resursseja PERHEENSÄ suojelemiseen ja hoitamiseen. Lisäksi Amway tarjoaa ainaTOIVOA yksilöille ja mahdollisuuden saada PALKKION suhteessa heidän ponnisteluihinsa.

image/png;;;foto3_v2.png

Amwayn visio

Visiomme on yksinkertainen – työskentelemme joka päivä auttaaksemme ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan. Saavutamme visiomme auttamalla ihmisiä kaikkialla maailmassa löytämään potentiaalinsa ja saavuttamaan tavoitteensa tarjoamalla parempia tuotteita ja mahdollisuuksia tulevaisuudelle. 
Olemme ylpeitä sitoumuksestamme korkealuokkaiseen liiketoimintaan sekä ihmisten, yhteisöjen ja ympäristöasioiden tärkeydestä meille, sillä olemme sitoutuneet toimimaan oikein sen sijaan, että tekisimme vain sen mikä "toimii".

Amway Corporate Responsibility Report 2014 (Huom: englanniksi)