image/png;;;foto4.png

Tervetuloa Amwaylle!

Pääkonttorimme sijaitsee Yhdysvalloissa Adan kaupungissa Michiganin osavaltiossa. Se kattaa noin 1,5 kilometrin alueen idästä länteen ja koostuu 80 rakennuksesta ja 325 000 neliömetristä toimisto- ja valmistustilaa. Yli 4 000 henkilöä maailmanlaajuisesta 14 000 työntekijän joukostamme työskentelee Adassa – samassa pikkukaupungissa, josta Amway aloitti matkansa yli 50 vuotta sitten.

image/png;;;amway1.png

Rich DeVos

Vuonna 1959 Rich Devos perusti Amway Corp. -yrityksen yhdessä pitkäaikaisen ystävänsä ja liikekumppaninsa Jay Van Andelin kanssa. Suoramyyntiyritys toimii nyt yli 100 maassa ja antaa yli kolmelle miljoonalle ihmiselle mahdollisuuden omistaa oma itsenäinen yritys. DeVos on myös omistanut useita eri ammattitason urheiluyrityksiä, mukaan lukien NBA:n koripallojoukkueen Orlando Magicin. Maineikkaana puhujana hän on esiintynyt sadoille tuhansille ihmisille ympäri maailmaa. Sydänsiirron jälkeen, vuonna 1997, hänestä tuli Speakers Bureau for United Network for Organ Sharing -yhdistyksen puheenjohtaja. DeVos ja hänen vaimonsa Helen tukevat avokätisesti sairaaloita, yliopistoja ja taideorganisaatioita kotikaupungissaan sekä useita organisaatioita kaikkialla Yhdysvalloissa. Heillä on neljä lasta ja 16 lastenlasta. Nuorin pojista, Doug, on Amwayn President.

image/jpeg;;;Jay Van Andel2.jpg

Jay Van Andel

Vuonna 1959, Jay Van Andel perusti Amwayn yhdessä elinikäisen ystävänsä ja liikekumppaninsa Rich DeVosin kanssa. Suoramyyntiyritys toimii nyt yli 100 maassa ja antaa yli kolmelle miljoonalle ihmiselle mahdollisuuden omistaa oma itsenäinen yritys.
Van Andel oli elinaikanaan vapaan yrittämisen puolestapuhuja. Hän oli US Chamber of Commercen puheenjohtaja, Jamestown-säätiön johtaja, Yhdysvaltojen suurlähettiläs ja vuoden 1992 Genoa Expon Commissioner General sekä Heritage-säätiön edunvalvoja. Jay and Betty Van Andel -säätiön kautta hän osallistui useisiin merkittäviin taloudellisen kehityksen alueellisiin projekteihin sekä terveydenhuolto-, koulutus- ja taideprojekteihin.
Van Andelin lapset toimivat yrityksen hallituksen jäseninä. Steve Van Andel on Amwayn Chairman.