image/png;;;foundation_2.png

Liiketoimintamme perusta

Tänä päivänä, yli puoli vuosisataa Amwayn perustamisen jälkeen, verkostomme kattaa yli 3 000 000 Amwayn Liikkeenharjoittajaa maailmanlaajuisesti eikä yritys ole koskaan ollut vakavaraisempi.

  • image/jpeg;;;photo - 3.2.jpgSuhteet
  • image/jpeg;;;2.jpgYrityskansalaisuus
  • image/jpeg;;;3.jpgLiiketoimintamahdollisuus
  • image/jpeg;;;4.jpgTuotesarjat

Suhteet

image/jpeg;;;photo - 3.1.jpg

Suhteet

Amway on perustettu suhdetoimintaan, perustajiemme kumppanuudesta alkaen. Perustajaperheiden, työntekijöiden ja Liikkeenharjoittajien väliset suhteet ovat yhtiön perusta. Vahvat ja luotettavat suhteet ovat myöskin Amwayn liiketoimintamallin tärkein elementti, sillä ne takaavat asiakkaidemme edun: mukavuus ja paras asiakaspalvelu, joka perustuu henkilökohtaisiin keskusteluihin. Perusteellisen tuotetuntemuksen ja asiakastarpeiden huomioimisen avulla Amwayn Liikkeenharjoittajat kohtelevat kaikkia henkilöitä yksilöinä, oli kyse sitten tuotteista tai Amway-liiketoiminnan aloittamisesta.

Yrityskansalaisuus

image/jpeg;;;www_7.jpg

Yrityskansalaisuus

Tunnustamme jokaisen yksilön henkilökohtaisen arvon, ja siksi Amway kantaa sosiaalisen vastuunsa. Uskomme vastuuseemme olla hyviä kansalaisia yhteisöissä, joissa elämme ja työskentelemme. Työntekijämme ja liikekumppanimme ovat sitoutuneet aktiivisesti kaikkialla maailmassa ja he auttavat näin vaikuttamaan asioihin.

Filosofiamme mukaisesti tahdomme vaikuttaa positiivisesti myös yrityksemme ulkopuolella. AMWAY One by One™ -kampanja lapsien puolesta aloitettiin vuonna 2003, ja vuoteen 2013 mennessä sen tuloksena on autettu 11 miljoonaa apua tarvitsevaa lasta, kerätty yli 130 miljoonaa euroa ja työskennelty vapaaehtoisena yli 3,1 miljoonaa tuntia. Lisäksi Amway on merkittävä lahjoittaja hätäapukeräyksissä ja luonnonkatastrofien iskiessä, kuten Haitin (2010) ja Japanin (2011) tapauksissa.

Liiketoimintamahdollisuus

image/png;;;Opportunity.png

Liiketoimintamahdollisuus

Amwayn liiketoimintamahdollisuus tarjoaa kaikille mahdollisuuden rakentaa oma riippumaton liiketoiminta ja menestyä omien tavoitteidensa mukaisesti. Amway tukee sen liiketoiminnan omistajia oikeudenmukaisen palkkiojärjestelmän ja laadukkaiden tuotevalikoimien avulla. Amway Academy tarjoaa e-kursseja, verkkoesitelmiä ja henkilökohtaisia koulutuskursseja. Vuonna 2010 Amway Academy jakoi yli 3000 todistusta ympäri Eurooppaa. 

Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Amwayn Liikkeenharjoittajaksi

Tuotesarjat

image/jpeg;;;logos.jpg

Tuotesarjat

Korkealaatuisen tuotevalikoimamme osa-alueet ovat hyvinvointi, kauneus ja kodinhoito. Tuotemerkit, kuten NUTRIWAY™, ARTISTRY™, beautycycle™ ja AMWAY HOME™ edistävät henkilökohtaista hyvinvointia ja ilahduttavat kuluttajia, ja näiden varaan Amwayn Liikkeenharjoittajat perustavat toimintansa.

Lue lisätietoa tuotemerkeistä napsauttamalla tästä