Immunity Drink -aloituspakkaus NUTRIWAY™ Phyto2GO™

26,23 €
Tuotenumero: 119391
Koko: 6 korkkia ja uudelleenkäytettävä 355 ml:n pullo.
Määrä:

  Ravintolisä, joka sisältää C-vitamiinia ja sinkkiä, granaattiomena- ja acai-marja-aromeja sekä makeutusainetta. Nestemäinen tiiviste tukee immuunipuolustusta virkistävällä tavalla missä ja milloin tahansa. Phyto2GO Immunity Drink -juomassa on patentoitu* erikoiskorkki ja tarkoin valikoidut ravintoaineet. Se tukee elimistöäsi tarpeen mukaan. Juomaa ei tarvitse sekoittaa eikä ravistaa, vaan Phyto2GO on nopea, helppo ja heti valmis juotavaksi. Siksi se sopii mukaan otettavaksi.

  Phyto2GO sisältää acerolakirsikoista uutettua C-vitamiinia, sinkkiä ja Berry Blend -jauhetta. C-vitamiini ja sinkki auttavat ylläpitämään immuunipuolustuksen normaalia toimintaa ja suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä. Acerolakirsikka on yksi parhaista C-vitamiininlähteestä. Acerolakirsikat kerätään kestäviä viljelymenetelmiä käyttäviltä Nutrilite-maatiloiltamme. Saatavilla herkullinen granaattiomenan ja acai-marjan maku. 

  *US Patent # 7886899 B2
  United States Patent# 7,886,899 B2
  International Application Number PCT/GB/2007/050236
  International Publication Number WO2007/12/9116

  • Patentoitu* erikoiskorkki– yksi nopea kiertoliike vapauttaa ravintoaineet, ja juoman voi nauttia missä ja milloin vain.
  • Tukee immuunipuolustusta – sisältää C-vitamiinia ja sinkkiä, jotka tukevat immuunipuolustuksen normaalia toimintaa ja auttavat suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.
  • C-vitamiini acerolakirsikasta, joka on yksi parhaista C-vitamiinin lähteistä. Phyto2GO Immunity Drink -juoman acerolakirsikat kerätään omilta kestäviä viljelymenetelmiä käyttäviltä Nutrilite-maatiloiltamme.
  • Ei keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita Makeutettu stevia-kasvista saatavilla stevioliglykosideilla.
  • Uudelleenkäytettävä tyylikäs pullo– helppokäyttöinen ratkaisu. Kestää konepesun. Bisfenoliton.

                                                          

  *US Patent # 7886899 B2
  United States Patent# 7,886,899 B2
  International Application Number PCT/GB/2007/050236
  International Publication Number WO2007/12/9116

  SUOSITELTU ANNOS:
  1 – 3 korkkia päivässä
  RAVINTOSISÄLTÖ PER PÄIVÄ (1-3 korkkia) %*(1-3 korkkia)
  C-vitamiini 45-135 mg 56-169
  Sinkki 2.6 - 7.7mg 26-77

  * % saannin vertailuarvosta

  Täytä PHYTO2GO™-pullo (pese ennen ensimmäistä käyttökertaa) vedellä viivaan asti (355 ml):

  1. Pane ravintoainekorkki paikoilleen ja kierrä.

  2. Kierrä korkki auki, niin immuunipuolustusta tukeva säilöntäaineeton ravintoaineseos vapautuu veteen.

  3. Nauti virkistävä juoma.

   

  Suositusannos: 1–3 korkillista päivässä

   

   

  Mahdolliset käyttäjät

  ·         Ihmisille, jotka eivät saa ravinnostaan riittävästi C-vitamiinia (C-vitamiinia on muun muassa sitrushedelmissä, parsakaalissa ja ruusukaalissa).

  ·         Ihmisille, jotka haluavat tehostaa immuunipuolustustaan.

  ·         Ihmisille, joiden elämäntyyli on stressaavaa tai jotka asuvat saastuneilla alueilla. Tällöin elimistö tarvitsee lisäantioksidanttisuojaa vapaita radikaaleja vastaan.

  ·         Ihmisille, jotka viettävät aktiivista ja liikkuvaa elämää. Ihmisille, jotka kaipaavat ravintolisää päivittäiseen ruokavalioonsa mutta eivät halua käyttää tuotteita, jotka sisältävät keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita.

   

  Huomioitavaa: 

  Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytetään kuivassa ja viileässä. Annospakkaukset eivät sisällä pakkausmerkintöjä eikä niitä saa myydä yksitellen. Monipuolinen ravinto ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä hyvinvoinnille.