Matala riski - alhaiset kulut

image/png;;;amway3.png

Matala riski - alhaiset kulut

Pieni aloitusinvestointi. Tyytyväisyystakuu kaikille tuotteille.
Lisäksi saat tukea, jonka avulla pystyt kasvattamaan liiketoimintaasi: sponsoriltasi ja linjasi muilta Amwayn Liikkeenharjoittajilta ja Amwayn asiakaspalvelusta, joka vastaa mielellään kysymyksiisi.

image/png;;;319737.png

Matala riski - Amwayn tyytyväisyystakuu

Me luotamme Amway-tuotteiden laatuun ja takaamme tyytyväisyytesi. Ellet ole täysin tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, voit palauttaa sen ja me hyvitämme tuotteen koko ostohinnan. Tämä takuu ei koske tuotteita, (i) joita on käytetty muihin kuin niille mainittuihin tarkoituksiin tavallisessa kotikäytössä tai (ii) joita on tahallisesti vioitettu tai käytetty väärin, tai (iii) Amwayn jakelemia tuotteita, joilla on tietty palautusaika, ja/tai (iv) tuotteita, joille on myönnetty erityistakuu. Ota yhteys paikalliseen Amwayn toimistoon, jos haluat lisätietoja. Tämä takuu pätee Suomessa ja se täydentää lainsäädännön sinulle suomia oikeuksia.

image/png;;;319744.png

Alhaiset kulut – uuden Amway Liiketoiminnan aloittamisessa

Voit aloittaa oman AMWAY™ Liiketoiminnan alle sadalla eurolla. Uutena itsenäisenä Liikkeenharjoittajana tulee sinun ostaa vain Start Kit -paketti, josta löytyy muun muassa opas, jonka avulla opit ymmärtämään liiketoiminnan rakennetta sekä hyötymään tarjolla olevista bonusohjelmista.
Kun rekisteröidyt, voit myös hyödyntää Fast Start! -tarjouksia. Sponsorisi voi perehdyttää sinut yksityiskohtiin.

ALOITA NYT

Rahan ansaitseminen - Amwayn liiketoiminnalla

Tutustu Amwayn liiketoimintaan ja miten voit ansaita lis├Ątuloja sen avulla