484,89 € / 1 kg
Määrä:

  Tämä tuote on osa 1 pakettia:

  Mineral Sticks Zinc  -annospussit ovat kätevä tapa varmistaa immuunipuolustusta tukevan sinkin saanti. 
   

  Miksi pitäisit tuotteesta 

  Elämä on kiireistä ja aika on kallista, joten immuunipuolustuksen ylläpitämisen pitää onnistua nopeasti ja helposti jossakin sopivassa välissä kesken päivän. Immuunipuolustusta tukevan sinkkiannoksen ottaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. 

  Mineral Sticks Zinc -annospussi kannattaa pitää mukana kiireisinä päivinä. Annospussissa on 10 mg sinkkiä (100 % päivittäisestä saantisuosituksesta), joten voit olla varma tämän arvokkaan kivennäisaineen saannista päivittäin. Tyhjennä yksi annospussi suoraan suuhun ja anna appelsiinin ja sitruunan makuisten sinkkirakeiden sulaa. Hyvänmakuisen tuotteen jälkeen suuta ei tarvitse huuhdella vedellä, joten se on kätevä nauttia liikkeellä ollessa.
   

  Hyvä tietää 

  • Tämä usein huomiotta jäävä kivennäisaine tukee immuunijärjestelmää. Lisäksi se edistää ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia 
  • Kätevä annospussi, jossa on 10 mg sinkkiä eli 100 % päivän saantisuosituksesta ja jonka voit nauttia milloin vain päivän aikana. Älä ota yhtä annospussia enempää päivässä.
  • Nopea ja helppo: annat vain sinkkirakeiden sulaa suoraan suussa. Niitä ei tarvitse ottaa veden kanssa. 
  • Raikas sitruksen maku, appelsiini ja sitruuna. 
  • Sopii kasvissyöjille.
  • Tuote ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

   

   
  KESKIMÄÄRÄINEN PITOISUUS PÄIVÄSSÄ (yhdessä pussissa) *
  Sinkki 10 mg 100 %

  *% saannin vertailuarvosta

  • Kaikille, jotka haluavat tehostaa immuunijärjestelmänsä toimintaa.
  • Kaikille, jotka haluavat huolehtia ihonsa hyvinvoinnista.
  • Käytännöllinen ravintolisä kiireistä, vaativaa elämää viettäville.

  Suositeltu annos

  Ota yksi Mineral Stick Zinc päivittäin.

  Huomioitavaa

  Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytä +4 - +25 ºC lämpötilassa kuivassa paikassa. Liiallinen käyttö voi aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia. Pusseja ei ole merkitty yksittäistä myyntiä varten. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveellinen elämäntyyli ovat tärkeitä.