Rekisteröidy nyt asiakkaaksi saadaksesi 12% alennuksen kaikista tuotteista ja säästä 5 euroa ensimmäisestä tilauksestasi*!
*5 euron alennus uusille rekisteröityneille asiakkaille ensimmäisestä tilauksesta sen ylittäessä 50 euroa (sis. ALV) viiden päivän kuluessa rekisteröitymisestä. Voimassa 1.12.2021 - 28.2.2022

4 468,00 € / 1 litra
Tuote ei ole enää saatavilla

Kuorintavoide tuottaa ammattimaisilta näyttävät tulokset ja tekee ihosta pehmeämmän ja sileämmän vain 8 minuutissa.

Mitä tuote tekee

 • Tuote suojaa ihoa liialliselta kuorinnalta. Sienientsyymin vaikutus lakkaa itsestään, eikä voide kuori pois terveitä ihosoluja.
 • Vain yksi käyttökerta saa ihon tuntumaan sileämmältä, pehmeämmältä ja hehkuvammalta.
 • Hienojen juonteiden ja ikäläikkien näkyvyys vähenee kuuden viikon käytön jälkeen.

Miksi pitäisit tuotteesta

ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel poistaa kuolleet ja kuivuneet ihosolut ihon pinnasta ja saa ihon tuntumaan pehmeämmältä ja sileämmältä. Tulokset vastaavat ammattilaisen tekemän kemiallisen kuorinnan tuloksia. Hellävarainen kuorinta ei ärsytä ihoa, sillä tuotteen vaikuttava ainesosa lakkaa automaattisesti toimimasta, kun se saavuttaa poistettavien ihosolujen alla olevat terveet ihosolut. Ihon kyky imeä kosteusvoiteiden kosteuttavia ainesosia paranee. Hienojen juonteiden ja ikäläikkien näkyvyys vähenee havaittavasti kuuden viikon käytön jälkeen.

Faktoja sinulle

 • Kliiniset kokeet osoittavat, että ihon rakenne paranee jo yhdellä käyttökerralla.
 • Ihosta tulee kiinteämpi, sileämpi ja kosteutetumpi, ja hienojen juonteiden ja ikäläikkien näkyvyys vähenee kuuden viikon käytön jälkeen.
 • ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel oli ehdolla UK Beauty Awards 2011 -kilpailussa parhaan uuden ylellisen ihonhoitotuotteen luokassa.

Tärkeimmät ominaisuudet

ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel tuottaa ammattimaisen kemiallisen kuorinnan hyödyt kotonasi:

 • Se täydentää normaaleja ihonhoitorutiinejasi kuorimalla ihon tehokkaasti ja poistamalla karheaa, kuivaa ihoa.
 • Kuorintatehosta vastaava sienientsyymi lakkaa itsestään toimimasta, kun se on poistanut kuolleet ihosolut ihon pinnalta, joten tuote ei vahingoita alla olevia terveitä ihosoluja.

Käyttö

 • Levitä ohut kerros tuotetta puhdistetulle iholle hellävaraisesti. Anna vaikuttaa 6–8 minuuttia.
 • Kun käytät ihon pintaa käsitteleviä tuotteita, käytä päivisin aina aurinkosuojavoidetta, sillä tuotteet herkistävät ihon auringon vaikutuksille.
 • Jos haluat saavuttaa kuorinnan hyödyt nopeammin, käytä lisäksi ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Advanced Skin Refinisher -tuotetta: tee Renewing Peel -kuorinta aamuisin kahdesti viikossa ja käytä Advanced Skin Refinisher -tuotetta iltaisin ja aamuisin niinä päivinä, joina et käytä kuorintatuotetta.
 • Ei suositella käytettäväksi samaan aikaan muiden kuorintatuotteiden kanssa.

Ainesosat

ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel -kuorintavoiteen tärkein ainesosa on ainutlaatuinen luonnollinen Mucor Miehei -sienientsyymi, joka mukautuu ihon luonnolliseen pH-arvoon ja kuorii ihon hellästi. Entsyymi säätelee omaa toimintaansa ja lakkaa toimimasta, kun se on kuorinut kuolleet ihosolut ihon pinnalta. Näin tuote suojaa ihoa ihoärsytykseltä ja liialliselta kuorinnalta. NUTRIWAY™-peräinen chiansiemenöljy hoitaa ihoa.