356,69 € / 1 kg
Määrä:

  Nutriway™ Omega 3 Complex on ravintolisä, joka sisältää laadukkaita omega-3-rasvahappoja ja tukee sydämen normaalia toimintaa*. 
   

  Miksi pitäisit tuotteesta

  Omega-3-rasvahapot toimivat kuin öljy pyörän ketjussa tukien sydämen normaalia toimintaa. Niiden saaminen ruokavaliosta on erityisen tärkeää, koska kehomme ei pysty tuottamaan niitä itse. Yhden tai kaksi kala-ateriaa viikossa sisältävä tasapainoinen ruokavalio olisi ihanteellinen, mutta se ei ole aina mahdollista. 

  Vaikka keho ei pystykään tuottamaan omega-3-rasvahappoja itse, ne ovat erittäin tärkeitä sydämen normaalin toiminnan sekä kokonaishyvinvoinnin kannalta. Nutriway™ Omega 3 Complex on ravintolisä, joka sisältää laadukkaita omega-3-rasvahappoja EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo). Niiden yhdistelmästä saat ruokavaliosta mahdollisesti puuttuvia rasvahappoja. 

  Hyvä tietää

  • Nutriway™ Omega 3 Complex sisältää laadukkaan yhdistelmän omega-3-öljyjä luotettavilta Nutricert™-sertifioiduilta toimittajilta. Öljyjen lähteitä ovat Norjan puhtaiden vesien lohi ja Atlantin ja Tyynen valtameren anjovis, makrilli ja sardiini. 
  • Anjovis, makrilli ja sardiini ovat ravintoketjussa alempana, joten niillä on korkeampi omega-3-rasvahappopitoisuus
  • Yksi kapseli sisältää yhtä paljon omega-3-rasvahappoja kuin 28 g lohta, tonnikalaa tai sardiinia.
  • Omega-3 Complex -tuotteen vaikuttavat ainesosat ovat EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo), jotka tukevat sydämen toimintaa.
  • Omega-3-öljy kapseloidaan E-vitamiinin kanssa 72 tunnin kuluessa sen keräämisestä laadun takaamiseksi. 
  • Jokainen kalaöljyerä testataan laadun ja puhtauden varmistamiseksi. 
  • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja eikä lisättyjä säilöntäaineita.
  • Tuote ei ole sopiva vegaaneille/kasvissyöjille.

  * Paras vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA- ja DHA-rasvahappoja. 
   

  Käyttö

  Ota yksi kapseli päivässä aterian yhteydessä. 

   
  PITOISUUS PER PÄIVÄ (1 kaps.)
  Rasvaa, josta 1 g
  Omega-3 rasvahappoja: 380 mg
  EPA (eikosapentaeenihappo) 180 mg
  DHA (dokosaheksaeenihappo) 120 mg
  E-vitamiini 5 mg α-TE (42 %*)

  *% vertailuarvosta

  • Kaikille, jotka eivät syö tarpeeksi omega-3-rasvahappoja sisältäviä ruoka-aineita kuten kalaa, äyriäisiä, lehtivihanneksia, rypsiöljyä, soijaöljyä tai saksanpähkinöitä.
  • Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omega-3- rasvahappojen terveellisistä vaikutuksista, kuten sydämen normaalin toiminnan edistämisestä

  Suositeltu annos

  1 kapseli päivittäin.

  Huomioitavaa

  Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Pidä pullo tiiviisti suljettuna. Säilytettävä viileässä ja kuivassa.