Myös osa settiä

Omega-3 Complex NUTRIWAY™

339,62 € / 1 kg
Tuotenumero: 4298
Koko: 90 kapselia
Määrä:

  NUTRIWAY Omega 3 Complex on kalaöljylisä, joka sisältää runsaasti omega- 3-rasvahappoja. Valtamerien syvyyksistä pyydystetyt kalat sisältävät paljon omega-3-rasvahappoja.

  Omega-3 Complex -yhdisteen kaksi aktiivista ainesosaa ovat EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo). Ihmisen elimistö ei tuota välttämättömiä omega- 3-rasvahappoja, joten niitä täytyy saada ravinnosta.

  Jos et syö 1–2 annosta kalaa viikossa, tiivistetty kalaöljy on helppo tapa lisätä ravintoon tärkeitä rasvahappoja.

  • Omega-3 Complex -yhdisteen kaksi aktiivista ainesosaa ovat EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo). EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Paras vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA- ja DHA-rasvahappoja.
  • Sisältää rasvahappoja, joita ei välttämättä saa ravinnosta.
  • Yhdessä kapselissa on suunnilleen sama määrä omega-3-rasvahappoja (DHA:ta ja EPA:ta) kuin 28 grammassa lohta, tonnikalaa tai sardiineja.
  • Ei lisättyjä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.
   
  PITOISUUS PER PÄIVÄ (1 kaps.)
  Rasvaa, josta 1 g
  Omega-3 rasvahappoja: 380 mg
  EPA (eikosapentaeenihappo) 180 mg
  DHA (dokosaheksaeenihappo) 120 mg
  E-vitamiini 5 mg α-TE (42 %*)

  *% vertailuarvosta

  • Kaikille, jotka eivät syö tarpeeksi omega-3-rasvahappoja sisältäviä ruoka-aineita kuten kalaa, äyriäisiä, lehtivihanneksia, rypsiöljyä, soijaöljyä tai saksanpähkinöitä.
  • Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omega-3- rasvahappojen terveellisistä vaikutuksista, kuten sydämen normaalin toiminnan edistämisestä

  Suositeltu annos

  1 kapseli päivittäin.

  Huomioitavaa

  Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Pidä pullo tiiviisti suljettuna. Säilytettävä viileässä ja kuivassa.