342,41 € / 1 kg
Määrä:

  Määrä:

   Nutriway™ Omega 3 Complex on ravintolisä, joka sisältää laadukkaita omega-3-rasvahappoja ja tukee sydämen normaalia toimintaa*. 
    

   Miksi pitäisit tuotteesta

   Omega-3-rasvahapot toimivat kuin öljy pyörän ketjussa tukien sydämen normaalia toimintaa. Niiden saaminen ruokavaliosta on erityisen tärkeää, koska kehomme ei pysty tuottamaan niitä itse. Yhden tai kaksi kala-ateriaa viikossa sisältävä tasapainoinen ruokavalio olisi ihanteellinen, mutta se ei ole aina mahdollista. 

   Vaikka keho ei pystykään tuottamaan omega-3-rasvahappoja itse, ne ovat erittäin tärkeitä sydämen normaalin toiminnan sekä kokonaishyvinvoinnin kannalta. Nutriway™ Omega 3 Complex on ravintolisä, joka sisältää laadukkaita omega-3-rasvahappoja EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo). Niiden yhdistelmästä saat ruokavaliosta mahdollisesti puuttuvia rasvahappoja. 

   Hyvä tietää

   • Nutriway™ Omega 3 Complex sisältää laadukkaan yhdistelmän omega-3-öljyjä luotettavilta Nutricert™-sertifioiduilta toimittajilta. Öljyjen lähteitä ovat Norjan puhtaiden vesien lohi ja Atlantin ja Tyynen valtameren anjovis, makrilli ja sardiini. 
   • Anjovis, makrilli ja sardiini ovat ravintoketjussa alempana, joten niillä on korkeampi omega-3-rasvahappopitoisuus
   • Yksi kapseli sisältää yhtä paljon omega-3-rasvahappoja kuin 28 g lohta, tonnikalaa tai sardiinia.
   • Omega-3 Complex -tuotteen vaikuttavat ainesosat ovat EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo), jotka tukevat sydämen toimintaa.
   • Omega-3-öljy kapseloidaan E-vitamiinin kanssa 72 tunnin kuluessa sen keräämisestä laadun takaamiseksi. 
   • Jokainen kalaöljyerä testataan laadun ja puhtauden varmistamiseksi. 
   • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja eikä lisättyjä säilöntäaineita.
   • Tuote ei ole sopiva vegaaneille/kasvissyöjille.

   * Paras vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA- ja DHA-rasvahappoja. 
    

   Käyttö

   Ota yksi kapseli päivässä aterian yhteydessä. 

    
   PITOISUUS PER PÄIVÄ (1 kaps.)
   Rasvaa, josta 1 g
   Omega-3 rasvahappoja: 380 mg
   EPA (eikosapentaeenihappo) 180 mg
   DHA (dokosaheksaeenihappo) 120 mg
   E-vitamiini 5 mg α-TE (42 %*)

   *% vertailuarvosta

   • Kaikille, jotka eivät syö tarpeeksi omega-3-rasvahappoja sisältäviä ruoka-aineita kuten kalaa, äyriäisiä, lehtivihanneksia, rypsiöljyä, soijaöljyä tai saksanpähkinöitä.
   • Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omega-3- rasvahappojen terveellisistä vaikutuksista, kuten sydämen normaalin toiminnan edistämisestä

   Suositeltu annos

   1 kapseli päivittäin.

   Huomioitavaa

   Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Pidä pullo tiiviisti suljettuna. Säilytettävä viileässä ja kuivassa.