677,14 € / 1 kg
Määrä:

  Määrä:

   Nutriway™ Vitamin C Plus on erittäin tehokas ravintolisä, josta vapautuu päivän mittaan hitaasti ja tasaisesti C-vitamiinia immuunipuolustuksen tueksi.
    

   Miksi pitäisit tuotteesta

   Kunnosta ja terveydestä huolehtiminen on meille kaikille tärkeää, mutta immuunijärjestelmän tehokkaan toiminnan ylläpitäminen voi olla haastavaa. Ympäristösaasteet, taudinaiheuttajat ja sairastelu voivat heikentää immuunipuolustusta. Myös stressi, uupumus ja epätasapainoinen ruokavalio vaikuttavat immuunijärjestelmään. 

   Ratkaisu? Voit tukea immuunipuolustusta kätevästi ja vaivattomasti Nutriway™ Vitamin C Plus -ravintolisällä. C-vitamiini on välttämätön ravintoaine, joka tukee immuunijärjestelmää. Immuunipuolustuksen tukemisen lisäksi C-vitamiini auttaa ylläpitämään terveen ihon normaalia kollageenituotantoa ja suojaa soluja hapettumisstressiltä (antioksidanttivaikutuksen ansiosta). 

   C-vitamiini on peräisin kahdesta lähteestä, NUTRIWAY-maatilan luonnollisista acerolakirsikoista ja askorbiinihaposta, ja yksi päivittäin otettava tabletti sisältää 240 mg C-vitamiinia kuituainesosaan yhdistettynä. Yhdistelmä hidastaa imeytymistä, joten C-vitamiinia vapautuu kehoon kahdeksan tunnin aikana. Vain yksi 240 mg:n hitaasti vapauttava tabletti tarjoaa enemmän hyödynnettävää C-vitamiinia päivän mittaan kuin 600 mg välittömästi vapauttava vaihtoehto. 

   Hyvä tietää

   • Nutriway™ Vitamin C Plus on ravintolisä, jonka sitrusflavonoiditiivisteet sitruunasta, mandariinista, appelsiinista ja greipistä auttavat tukemaan normaalia immuunipuolustusta ja ihon hyvinvointia. 
   • Hitaasti vapautuva koostumus vapauttaa ravintoaineita kehoon hitaasti ja tasaisesti, jolloin imeytyminen on varmempaa kuin suuren ja nopean kerta-annoksen tableteissa, joista osa menee hukkaan. 
   • Ravintolisässä on acerolakirsikoista peräisin olevaa C-vitamiinia. Runsas vitamiininlähde kasvaa omilla Nutriway-maatiloillamme, joissa käytetään kestäviä viljelymenetelmiä. 
   • Ravintolisä ei sisällä keinotekoisia väriaineita, aromeja eikä lisättyjä säilöntäaineita.
   • Sopii kasvissyöjille.
   • Tuote ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

    

    
   PITOISUUS    PER 1 TABL %*
   C-vitamiini 240 mg 300%

   *% saannin vertailuarvosta

   • Kaikille, jotka eivät syö säännöllisesti (tai ei ole aikaa tai ruokahalua) riittävästi C-vitamiinia sisältäviä ruokia kuten sitrushedelmiä, parsakaalia tai ruusukaaleja.
   • Kaikille, jotka haluavat edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä, esimerkiksi ihmiset, jotka elävät stressaavaa elämää tai asuvat saastuneilla alueilla.
   • Kaikille, jotka haluavat täydentää päivittäistä ruokavaliotaan ilman keinotekoisia aromeja, värejä tai säilöntäaineita.

   Suositeltu annos

   Yksi tabletti päivässä.

   Huomioitavaa

   Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Pidä pullo tiiviisti suljettuna. Säilytettävä viileässä ja kuivassa.